7. 12. 2017

Designated Survivor: Breckin Meyer míří za Tomem Kirkmanem

Designated Survivor: Breckin Meyer míří za Tomem Kirkmanem

Tvůrce a scenárista Men at Work (Muži sobě) dostal další příležitost, jak si rozšířit své umělecké portfolium. Herec Breckin Meyer nám představí postavu bratra Toma Kirkmana (Kiefer Sutherland), Treye, v budoucím díle druhé série Designated Survivor. Jak dlouho se budou bratři objevovat bok po boku, se zatím neví, nicméně oznámení, že jeho role je vedlejší, naznačuje světlou budoucnost.

Rodina postavy Sutherlanda se tak rozšíří o dalšího člena krom nám již známých Penny, Lea a Alex. Zatímco ti jsou chováním, vlastnostmi a povahou jako Tom, to jeho mladší brácha Trey není ani zdaleka.

Je to bystrý muž plný ambicí, který v životě nemá moc řád. Bez pravidel sice žít umí, ale zná hranici, za kterou se už jít nesmí. Chce se přeci jen rovnat schopnostem svého sourozence a začít pracovat ve světě financí. S Tomem se roky neviděli, ale nic není napořád. Osud tomu tak chtěl a oba dva si k sobě znovu našli cestu. Trey se stane důležitou součástí Tomova soukromí a bude mu oporou v jeho budoucím těžkém období.


Co Vám nejvíce utkvělo v paměti z první série? Je druhá řada dobrým pokračováním? Má Kiefer Sutherland stále ten správný tah na branku jako za dob jeho hereckých začátků? Bude seriál svými výkony aspirovat na třetí sérii?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
eliska krejci

eliska krejci

Super, do teď si pamatuju na Garfielda :D ani sem nevěděla, že Kirkman má bratra.
před 6 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Ano, jedna z pohádek mého dětství! :D
před 6 roky
milosh

milosh

Jo, taky se mi hned vybavil Jon :D
před 6 roky
Další články k tématu