Diskuze k článku TRIP – Agenti a běžný člověk mezi herci v reality show
Anyk
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
20. 1. 2025 / 10:37:54 (před 68 týdny)
on

Fruiko to hezky vystihl - "protože to nedoporučí nikdo jiný" 🤣 Ale pamatuju si, jak se Ti loni líbilo Jury Duty, taky jsem si na to hnedle vzpomněla, když jsem si přečetla, o čem to je. To bych možná i někdy ve slabé chvilce zkusila, protože James Marsden a ten chudák nevypadá tak slabomyslně. Ale jinak mi je bližší Prime Target i The Night Agent - ovšem až poté, co obojí zruší ☺️

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 39 | Abby Sciutová
20. 1. 2025 / 11:06:17 (před 68 týdny)
off

Nezi slepými je jednooký králem - The Night Agent.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
darbak
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 1. 2025 / 12:14:48 (před 68 týdny)
off

Jsem si v první chvíli myslel, že u Furianta je zkopírovaný můj tip, jak to máme podobné :D Což ale znamená, že je přiřazený ke špatnému seriálu.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Furiant
Redaktor | Cool level: 87 | Sylar
20. 1. 2025 / 12:31:24 (před 68 týdny)
off
darbak napsal(a):

Jsem si v první chvíli myslel, že u Furianta je zkopírovaný můj tip, jak to máme podobné :D Což ale znamená, že je přiřazený ke špatnému seriálu.

Jop, Fruiko to přiřadil špatně, mělo to být taky u toho Nočního agenta, ale ve výsledku je to vlastně jedno :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Fruiko
Autor článku | Cool level: 134 | Vanessa Ives
20. 1. 2025 / 12:36:40 (před 68 týdny)
off
Furiant napsal(a):

Jop, Fruiko to přiřadil špatně, mělo to být taky u toho Nočního agenta, ale ve výsledku je to vlastně jedno :D

Jsem dneska trochu nestíhal. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.