avatar uživatele

LifesG!

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky LifesG!
plakát
Krok za krokem
28. srpna 2016
další názory k seriálu

Skvělý, ale pár věcí mi nesedí

K seriálu jsem se po letech a moc ráda vrátila. Je to super i po těch letech. Skvělej humor, někdy dojemný, jindy úsměvný. Jenom mi nesedí pár věcí. Zdá se mi, že někdy tvrdí rozdílné věky dětí. Například Al už v půlce čtvrtý řady měla řidičák, tudíž jí muselo být minimálně šestnáct. Na konci řady, kdy jí Dana s Karen berou na večírek tvrdí, že je jí patnáct. Jeden díl tvrdí, že je nejstarší J.T. a další, že Dana. Ale budiž. Pak jak už tady někdo zmiňoval: Děti ani ti nejmenší se neshání po druhém biologickém rodiči. Franka snad měla opustit žena, ale na mámu si ani jedno z dětí nikdy ani nevzpomene. Divný. Carol přišla o manžela (údajně), ale nikdy o jeho smrti nepadla ani zmínka.

Šestá řada je megazvláštní. Za prvý jsou totálně přeházený díly, ne? Prvním díle je tam Jean-Luc jako doma a v posledním s ním teprve Carol přijede z jakýhosi vlasovýho festivalu. Za druhý. Lilly je najednou šest, přesto, že se narodila na konci čtvrtý řady. Ale u ostatních dětí se zastavil čas a jejich věk běží dál normálně, tj. J.T. a Dana mají asi 19-20, což by mělo být správně.

A nakonec to mizení postav. Markova přítelkyně? Ta vědátorka Gabriell zmizela jak pára nad hrncem, stejně Alin přítel Matt, Carolina matka a sestra, pomocník ve firmě Flash a nakonec? Cody a Brendan. Dobře, Brendan nebyl úplně nejviditelnější postavou seroše, ale nechat ho bezeslova zmizet a nijak to divákovi nevysvětlit? A zásadní postava Cody, zaručeně nejvtipnější postava zmizí z dílu na díl a pak se prohodí, že jel na nějakou cestu nebo co. Vím, že tam měl herec nějaký osobní trable, ale nechat ho rozloučit mohli.

Někdy možná zbytečný moralizování.Ale jinak jak říkám: Kvalitní laskavej humor, kterej netlačí na pilu, vděčný rodinný téma, dojemný chvilky, na konci každýho dílu jistý ponaučení, postavy člověku nelezou na nervy, jak se to někdy třeba stává, což je bezva. Seriál mám ráda, ráda se k němu kdykoliv vracím a znovu a znovu se u toho dobře pobavím.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %