avatar uživatele

wojtinn001@seznam.cz

off
JménoZachariáš Plot
Věk
BydlištěVšude a nikde. Záleží na tom, ve které dimenzi se nacházím.
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele wojtinn001@seznam.cz
plakát
Útěk z vězení
29. prosince 2010
další názory k seriálu

hmmm....

1.Série - 100%
2.Série - 60%
3.Série - 80%
4.Série - 30%

1.Série
Vynikající a napínavý počin. Děj je prostě vynikající postavy také a nechybí jeden zvrat za druhým. Určitě nejlepší série celého seriálu.

2.Série
Seriál zde dost ztratil a název se neoficiálně změnil jen na Útěk. Tehdy aspoň tvůrci trochu zachránili novou postavou Alexe Mahoneho.

3.Série
Seriál se vrátil ke kořenům, i když už to není to co bývalo. Pořád je to napínavé, ale co si budeme nalhávat na 1.sérii to nemá.

4. Tak tohle si tvůrci opravdu mohli odpustit. Sice jsem byl rád že Sára žije, ale přece jenom to byl zoufalý počin zachránit něco co začalo tak slibně a končí naprostou slátaninou.

Tento seriál měl možná skončit u 1. série. Ta byla prostě vynikající nic tomu nechybělo, a když někdo řekne Prison Break tak si předstávím Michaela a Linca ve Fox River. Dále už je to jen poměrně nudná natahovaná a zbytečná záležitost. 3.série se poněkud vrátila ke kořenům, ale už to není to co bývalo. Teď je ,,pro změnu\" zavřený Michael (ale ne dobrovolně jako u 1. serie!),ale v něčem mnohem horším než je Fox River. Sona je místem kde smrt potkáte na každém kroku.
Poslední série je jen hloupý počin zachránit upadající seriál. To taky dokazuje náhlé oživení Sáry a podobné hlouposti. Opravdu, toto si mohli tvůrci odpustit. Kdyby byla jen první série, dal bych i 100% celému seriálu, ale teď to vidím tak na 60.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Chuck
29. prosince 2010
další názory k seriálu

Chuck

1.serie-85%
2.serie-90%
3.serie-95%
4.serie-96%


1.serie
Mě se asi z pohledu typického Chuckovce zdála nejvíce zábavná a nejméně... no nic. Je to zábavné, je to akční a postava Chucka je prostě skvělá a hlavně zábavná. Stejně jako ostatní postavy teda hlavně Morgan a Casey, z těch dvou prostě nemůžu.Prostě velmi dobrý rozjezd vynikajícího seriálu. Šprt co se ze dne na den ,,stane" agentem, ale přesto nepůsobí žádným klišé dojmem a je velice fajn.

2.serie
No prostě upgradovaná 1.série, je delší a zase o něco akčnější a zábavnější. Obzvlášť nová postava Emmeta Milbarge. A taky se setkáme s Chuckovým otcem a Jill.

3.série
Ani této chvíle se série, jak se může zdát, neubírá zcela jiným směrem. Chuck je sice teď už skutečný agent ale pořád je to on a to je prostě skvělé. Přestože seriál trochu (opravdu minimálně) ztratil na zábavnosti, tak zase přidal na akčnosti a napínavosti.

4.série
Tato série sice má zatím jen pár dílů, takže můžu říct jen toto: Opět nám seriál vygraduje ještě více než kdy dříve, uvidíme Chuckovu matku, a prostě se máme na co těšit.

Tento seriál je skvělou kombinací komediálně-akčně-špionážně-romantického seriálu. Nabízí zábavné momenty jak od obyvatel Buymorie, tak od hlavních hrdinů. U tohoto seriálu se rozhodně nudit nebudete, to vám zaručuji. Kdo by řekl že kombinace šprt a superagentka je klišé, tak u tohoto seriálu je rozhodně na omylu.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %