avatar uživatele

Avriqa

off
Jméno
Věk27 let (Beran)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Avriqa
plakát
Battlestar Galactica
2. února 2024
další názory k seriálu

Už chápu

Dlouho jsem okolo BSG jen chodila a slýchala, že je to jedno z kvalitních sci-fi. Nakonec mu musím připustit i trochu fantasy ducha s tak často zmiňovanými bohy. Ale s kvalitou naprosto souhlasím, rozhodně to stálo za vidění, a herecké výkony považuju taky za dost povedené.

Seriál kolem sebe krásně buduje auru záhadna a člověk chce vědět pravdu. A vlastně se jí jakžtakž dozví opravdu až na konci.

Jediné mínus je trochu uspěchaná 4. série kam se snažili nacpat seč mohli všechno aby seriál mohl mít takové finále jako má.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Odložené případy
29. srpna 2019
další názory k seriálu

Srdcovka

Tenhle seriál si pamatuji ještě když se vysílal v televizi a jeho nostalgická atmosféra byla vždycky něco pro mě. Už jsem ho celý dala 2x a myslím, že se k němu určitě ještě vrátím. Pro mě je to skvělý mix detektivky s příběhovými linkami, které upozorňují na různá kontroverzní témata v průběhu 20 a 21 století.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Proč? 13x proto
23. dubna 2017
další názory k seriálu

Zrcadlo

Na seriál jsem narazila tady při procházení novinek, jsem tu nová takže seriálů na shlednutí mám asi milion ale něčím mě upoutal a dostal přednost před všemi ostatními.

Hned první epizoda mě absolutně vtáhla a práce s obrazem prolínání přítomnosti a minulosti se mi i vizuálně líbilo.

Příběh nastavuje pomyslné zrcadlo všem školákům studentům a dost možná všem. Vlastně v realitě ukazuje co dokážou "motýlí křídla".

Zanechal ve mě dost silný dojem a myslím, že pocity jím vyvolané jen tak nezmizí. Je to intenzivní podívaná a velká část mého já chápe "davové šílenství co se kolem něj strhlo.

Každá postava má své místo a se všemi kromě jedné člověk na konec vlastně soucítí i když jsou "viníky".

Doporučuji shlédnout každému koho baví retrospektivní záležitosti a nově pojaté a často taburizované téma sebevraždy a otázky obviňování a pocitů viny.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %