avatar uživatele

Eirene

off
Jméno
Věk33 let
BydlištěStrašice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Eirene
plakát
100 Questions
8. července 2012
další názory k seriálu

Jen šest dílů

Výborný oddychový seriál, který mě bavil, ale měl jednu velkou chybu - skončil po šesti dílech (ono těch chybek by se našlo daleko více). První díl byl průměrný, ale poté se kvalita prudce zvedla, skoro každý okamžik seriálu mě rozesmál (třeba když Leslie přála novomanželům hodně štěstí cihlou, kterou hodila ze střechy).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Babicovy dobroty
23. června 2012
další názory k seriálu

Když nemáte tamto, dejte tam tohle

a když nemáte ani to, tak tam nedávejte vůbec nic. Tak takhle by vaření podle mě vypadat nemělo, možná tak na koleji, kde nemáte moc možností... Moc často na tenhle pořad nekoukám, ale vždy Babica dokáže něčím (nemile) překvapit - naposledy mě dostal s fotbalovým hřištěm z chleba - WTF?! A tím teleshopingem to náležitě zazdil.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
0 %
plakát
Dexter
9. dubna 2012
další názory k seriálu

Ze samotářského vraha milujícím otcem

Ze začátku se mi to moc nelíbilo, pořád jsem to srovnávala s knížkami, což byla chyba. Asi po roce jsem se k seriálu vrátila a zhlédla všechny řady Dextera. Je to jeden z mála seriálů, kde úroveň jednotlivých sérií neklesá, nýbrž se ještě trošku zvedá. Líbí se mi vývoj Dextra - od vraha, který nemá potřebu mít partnerku (ať pro život či pro zabíjení), po vraha, který je milujícím otcem. Navíc každý zabiják, kterého Dexter zabije a okolo kterého se točí celá série, má něco do sebe (vzpomeňme si třeba na "Bineyho" a "Trinityho", ale ani vrah ze šesté série nebyl špatný).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Tajemství kruhu
30. března 2012
další názory k seriálu

Zpracování se nepovedlo

Celou dobu, co jsem tenhle seriál sledovala, tak jsem si říkala: "vydrž, ono se to rozjede", jenže se tak nestalo. Světlou výjimkou byl asi sedmý díl (už si to nepamatuju), který mě nahlodal k tomu, abych s tím nesekla a koukala dál, ale další díl to totálně zazdil. Kde je pořádná magie a kde je atmosféra? Z tohohle tématu se dalo vytěžit daleko více...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
30 %