avatar uživatele

Katty

off
JménoKatka Šmajzrová
Věk28 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Katty
plakát
Bylo, nebylo
16. prosince 2013
další názory k seriálu

Konečně se zase něco děje

Po shlédnutí prvního dílu jsem si tento seriál okamžitě oblíbila, i když mám radši jen kratší (třeba 20 minutové) díly, přesto jsem u Once Upon a Time vydržela až do teď.

První série je podle mě nejlepší (tak to bývá téměř vždy i u filmů). Podle mě scénáristé dostali skvělý nápad propojovat pohádky (snad všechny co znám i neznám) se Storybrookem a dnešním světem. Už od začátku jsem předvídala, že Emma kletbu zlomí, ale právě mnoho postav z různých pohádek mě udrželi koukat se dál.

Druhá série už trochu upadá, obzvlášť mě štve až moc nereálně romantický vztah Krasoně a Sněhurky, ale líbí se mi propletení vztahů ostatních postav. Někdo jako Neil tam už opravdu byl potřeba.

Třetí série se dostala do poloviny. Už jen čekám na poslední díl před Vánocemi, trochu mě naštvali s tou dlouhou pauzou až někdy do března, podle mě je lepší víc mezer během roku, než jedna takto velká, ale to už je rozhodnutí ABC. Každopádně počkám. Dějová linie se jim teď velmi povedla. Peter Pan a Rumpelstiltskin tomu dodávají pořádnou šťávu.

Právě první a třetí série mě přesvědčili dát 90%, druhá série strhává těch 10%. Jediné co bych jim vytkla, podle toho co jsem už četla - nejsem sama, je obsazení Henryho, to se nepovedlo.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
28. září 2012
další názory k seriálu

Best seriál

Loni mě k tomuto seriálu přivedla kamarádka, první tři série jsem doslova zhltla během prázdnin a pak už netrpělivě čekala na 5. sérii. Pokaždé jsem se už nemohla dočkat dalšího dílu. Je pravda, že kvalita seriálu a toho prvotního humoru už mírně upadá, ale pořád je to podle mě nejlepší seriál a nejvtipnější, který jsem kdy viděla, má to výborný nápad, spoustu skvělých vtípků a hlášek. Ale myslím si, že není dobré, že už se pozornost nevěnuje tolik Leonardovi, Sheldonovi a Penny, kteří mě vždy něčím rozesmáli, ale zaměřuje se především na holky a na jejich problémy. Jako většinu lidí mě první série uchvátila, proto plánuji koukat se dál a budu doufat, že se v 6. sérii vrátí trocha toho původního humoru nebo přijdou s něčím lepším, nechám se překvapit!

95 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %