avatar uživatele

Hruzka

off
JménoJarka
Věk30 let (Váhy)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Hruzka
plakát
Lovci trolů: Příběhy z Arkádie
27. ledna 2017
další názory k seriálu

Always be Afraid

Hledala jsem nějakou kouzelnou oddechovku, a taky že jsem našla! :) Trollhunters je nenáročný, pěkný, zajímavý animovaný seriál. Místama i vtipný a napínavý, jindy možná trochu dětinský, což ale seriálu vůbec nevytýkám. Určitě jde totiž o seriál pro mladší publikum, mě ale také nezklamal.

"Never forget that fear is but the precursor to valour, that to strive and triumph in the face of fear, is what is means to be a hero. Don't think, Master Jim. Become!"

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Baskets
27. února 2016
další názory k seriálu

I AM A CLOON!

Varování hned na začátek: pokud očekáváte nějakou klasickou oddechovou komedii, tak se tomuhle seriálu rovnou vyhněte. Tohle má totiž od nějakýho sitcomu hodně daleko a spíš než komedie by si to zasloužilo žánrovou nálepku tragikomedie.
Jak nejlépe popsat Baskets? Neskutečně absurdní počin. Absurdita vyplňuje 25 minutovou stopáž do poslední kapky. A funguje to? Podle mě rozhodně. Kromě absurdních situací, postav, hlášek a všeho možného je to také propletené poněkud melancholickou a sarkastickou atmosférou. Je to divný, je to jiný, je to pošahaný. Je to jedinečný. Přiznám se, že zpočátku mi chvilku vadilo poněkud šourající se tempo, které se doteď moc nezměnilo, ale já si rychle zvykla a řekla bych, že k tomuhle seriálu to prostě patří, podtrhává absurdní nádech a dodává na oné podivné jedinečnosti. Možná se ptáte – je to teda vůbec vtipný? Rozhodně je, ale ne tak jak by člověk asi očekával – no, i když – mezi tvůrci je totiž Louis C.K. (důvod proč se mi vůbec seriál dostal na radar), takže vlastně až tak překvapující to není... Nicméně já se u každého dílu nasměju až až, akorát se při tom současně holt asi úplně nikdy nezbavíte tak trochu smutného pocitu, co ale jiného očekáváte od smutného klauna?
Vzhledem k tomu, že je to „krapet“ weird se ani moc nedivím, že je to asi dost „nepochopený“ – jinak si totiž nedokážu vysvětlit zdejší přemrštěně nízké hodnocení. Mě seriál ale opravdu baví a navíc mi přijde, že kvalita jde jenom nahoru a na každý nový díl se těším víc a víc. Skoro mě až překvapuje jak moc. Chápu, že tenhle typ (občas depresivně-existenciálně-absurdního-trochupřiblblýho-situačního) humoru určitě nesedne každému, za mě ale prozatím 80%

[i] Hey, you've got some things to focus on other than your pathetic, pitiful personal life.[/i]

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Lucifer
9. února 2016
další názory k seriálu

Fallen1

Asi jako jedna z mála jsem o seriálu nic moc předem nevěděla a pilot mě tudíž hrozně překvapil - byl nabitý energií, humorem, neskutečnýma hláškama, dokonce i dobrou hudbou a zajímavým přístupem v nekonečně hlubokém moři „detektivních“ seriálů a hlavně taky Luciferem se správnou dávkou okouzlujícího šarmu. Od seriálu jsem původně vůbec nic neočekávala, po uniklém pilotu jsem se už ale nemohla dočkat až konečně začnou vycházet další díly. Osudová chyba. Seriál po 3 dílech neskutečně rychle ztrácí na tempu, obsahuje velké množství žánrových klišé a zkrátka a dobře na další díly už se tak netěším, nadšení prostě hodně rychle vyprchalo a já vystřízlivěla. Ještě to nevzdávám, ale obávám se, že Lucifer znovu jakožto anděl padne, tentokrát ale do seriálového pekla.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %