avatar uživatele

elysian

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky elysian
plakát
The Carrie Diaries
19. dubna 2013
další názory k seriálu

A proč ne?

Jako fanynka Sexu ve městě a čtenářka knižní předlohy jsem tenhle seriál musela vidět, a v podstatě naplnil má očekávání. Carrie je na začátku své cesty, je mladá a sladká, žije v malém městečku plného stereotypů. Teprve se učí o tom, jaký je svět, potkává různé typy lidí a vstupuje do svého vysněného světa. Je příjemné pozorovat tu naivitu a růžové brýle, připomíná mi to totiž mě v jejím věku.

Velkým plus pro mě pak bylo řešení toho, že je někdo gay. V dnešní době to už většina lidí nepovažuje za nic hrozného, ale před pár lety byly poměry přece jen trochu jiné. Ukázání toho, jak Walt řeší svou identitu, postupně ji přijímá a jak ji přijímají jeho kamarádi, ať už dobře nebo zle, je skvělé.

Takže sečteno a podtrženo mi je mladá Carrie sympatičtější, miluju hity z 80. – 90.let, módu a Anna Sophia Robb prostě vyrostla ve skvělou a sympatickou herečku.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Prolhané krásky
12. prosince 2012
další názory k seriálu

Pretty little liars

K PLL jsem se dostala náhodou díky svým kamarádkám, které seriál rozebíraly, znělo to docela zajímavě a tak jsem si řekla, že až nebudu mít co dělat, tak si to pustím. Ovšem nečekala jsem, že hned první díl mě vtáhne do děje a sledování první řady se změnilo na menší maraton, kdy jsem se od obrazovku nedokázala odlepit. Celá myšlenka seriálu/knihy mi přijde originální a zajímavá, většina dílů mě nutí přemýšlet o tom, kdo A. vlastně je a vždycky, když už mám nějakou stopu, tak se ukáže, že jsem naprosto mimo, už jen kvůli vyřešení záhady s A. seriál hodlám dokoukat až do konce. I když některé scény ve druhé a třetí sérii mi přijdou trochu nudné a zdlouhavé.
Co se týče postav, tak hlavní hrdinky jsou mi sympatické. Každá je jiná a v průběhu seriálu se u mě střídaly na postu nejoblíbenější holky.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %