avatar uživatele

003CH

off
JménoDannie
Věk27 let
BydlištěKarlovarský kraj
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky 003CH
plakát
Dokonalý svět
22. srpna 2012
další názory k seriálu

Překvapení v seriálové CZ tvorbě

Na české seriály moc nekoukám. Pokud se řekne české seriály, vybaví se nám asi Ordinace a Ulice. Jenže ty se vůbec nedají srovnávat s Dokonalým Světem. Dokonalý Svět byl jedním z mála cz seriálů, který mě doopravdy zaujal a celkem i bavil. Co se týče kvality, byl mnohem výše než již zmiňované "nesmrtelné seriály" , které s prominutím nestojí ani za shlédnutí. Dokonalému Světu dávám 70%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Lovci duchů
8. června 2012
další názory k seriálu

Son of the bit**

Vůbec nic jsem od toho seriálu nečekala. Ale opak je pravdou. Stačilo pár dílů a seriál mě nemilosrdně vlákal do své závislosti na něm :D ... Velké plus jsou hlavní postavy- Sammy a Dean. Nejenže se na ně velice dobře dívá, každý je jiný a přesto jsou bratři, kteří by za sebe položili život. A pak je tady další hlavní postava- Castiel. S nástupem Castiela a jeho sladkou naivitou začalo přibývat vtipných a zároveň dojemných scének. Cassi se stal jednou z mých nejoblíbenějších postav vůbec, nejen v tomhle seriálu.
V Supernatural naleznete napínavou akci, která vás nenechá chladnými a trýznivé čekání na další díl s nedočkavostí co asi bude dál. Nechybí tam ani dojemné a smutné scénky, které dokáží rozplakat a zároveň vtipné scénky, které nikdy nezklamou a vždy minimálně vykouzlí úsměv na tváři.
Co se týče sérií, pátá je samozřejmě nejlepší. Musím říct, že však neexistuje série, která by mě zklamala a to i přesto, že jsou série lepší a méně lepší. Ani režiséři nejsou žádní roboti a proto mě upřímně štvou lidi, kteří nadávají že SPN se zhoršuje. Je to zaujatost, protože pátá série nasadila laťku příliš vysoko. Jenže pátá série byla cílem dlouholetého snažení. A navíc... sedmá série je taky DOST vynikající! :)

Toť můj názor...

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Pán času
30. dubna 2012
další názory k seriálu

Velké překvapení

Seriál Doctor Who mi doporučila kamarádka. Původně jsem na něj vůbec nechtěla koukat. Nejsem zrovna největší fanoušek sci-fi a podle popisu to znělo až moc šíleně. Každopádně jsem tomu dala šanci a později jsem byla hodně mile překvapená. Přestože sci-fi opravdu nemusím (ani ten Star Trek jsem nikdy nedokoukala do konce, protože mě to nudilo), tak Doctor Who je trošku odlišné sci-fi. Netradiční a naprosto úžasné.

9th Doctor
Doctora jsem si postupem času naprosto zamilovala. Christopher Eccleston zvládl svou roli na jedničku. Se svým věčným optimismem a smyslem pro humor si získal všechny moje sympatie. Podle mě je oproti svým následovníkům celkem nedoceněný, za což může zřejmě také i krátký čas, který strávil v DW.

10th Doctor
Tak a je to tady. Ani nevím, kde začít, protože David Tennant naprosto změnil můj pohled na celý seriál. Podle mě ztvárnil Doctora ze všech nejlépe. Nejtalentovanější herec z DW s obrovským kouzlem osobnosti. Díky němu se z DW pro mě nestal jen seriál na zahnání nudy, ale závislost. Jeho charisma, inteligence a vtip z něj dělají nepřekonatelného Doctora. Při jeho epické smrti jsem se neubránila mnoha slzám.

11th Doctor

Co říct.. Matt Smith je typický mimozemšťan. Motýlky jsou cool, fezy jsou cool a k jídlu si dá rybí prsty s pudingem. Taky má dost do sebe. Umí si zjednat respekt, ale většinu času je to vtipálek, který i v nejvážnějších situacích dokáže udržet svůj klid a humor. Má 20 minut na záchranu světa, sonický šroubovák má rozbitý a on zvládne svět zachránit za 10 minut a ještě mu zbývá čas.

A co se týká společnic....

Rose Tyler
Společnice která mě vůbec nezaujala. Naopak mi přišla trochu i ( když to řeknu přímo a bez obalu) otravná. Ale musí se uznat, že s Doctorem měla krásný vztah a byla jediná společnice, kterou kdy miloval.

Martha Jones
Oproti Rose mě velice mile překvapila. Plno lidí si na ní stěžuje, protože prý byla nevýrazná a k Doctorovi vzhlížela jako k modle. Ale upřímně.. kdo by se nezamiloval do charismatického hrdiny, který zachraňuje svět? .. Já jí vnímám pozitivně, protože byla hodně inteligentní, rozumná a milá.

Donna Noble
Donna je kapitola sama osobě. Společnice která dosud neměla obdoby. Rázná, drzá a charismatická Donna. S 10th Doctorem tvořila skvělý pár. Do jejich vztahu se nepletly žádné milostné city. Byli čistě přátelé. Donna patří mezi mé nejoblíbenější společnice a zaslouží si obdiv.

Amy Pond
Moje nejoblíbenější společnice vůbec. Energická, temperamentní a krásná rusovláska. Doctor je velkým pokušením, ale ona je však věrná svému snoubencovi, později manželovi Rorymu. Amy je inteligentní a miluje dobrodružství. Také má to, co bychom mohli nazvat kouzlo osobnosti. A to má málokdo... :))

77 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %