avatar uživatele

Evil-Angel

off
JménoTerka
Věk28 let (Blíženci)
Bydliště
Twitter@Theresa Stochlik
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Evil-Angel
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
23. srpna 2019
další názory k seriálu

Smíšené pocity all the way

Musím říct, že mám ze seriálu smíšené pocity. Knížku jsem nečetla, takže nemám s čím porovnávat. Každopádně představitelka hlavní hrdinky je mi extrémně nesympatická, přijde mi hloupá a celkově otravná. Herec, který hraje Jace má jednou výhodu, že se na něj dá hezky koukat :D. Alec a Magnus jsou moji největší favoriti asi. Co se týká příběhu, tak mi přijde, že někdy jsou schopni vyřešit zamotaný problém za jeden díl a pak něco jednoduchého táhnou nesmyslně několik dílů. Efekty mi taky někdy přijdou, že je dělal někdo na střední škole a ne profesionál :D. Ještě tomu dám šanci, nemyslí si, že je to odpad. Něco na tom je a jsem docela zvědavá, co bude dál. I když je fakt, že většinou se u toho prostě bavím.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
The Carrie Diaries
20. března 2014
další názory k seriálu

Velmi příjemné

Dlouhou dobu jsem seriálu odolávala. Sex ve městě jsem měla vždycky ráda a když jsem byla ještě ve věku 15-16, naučil mě spoustu věcí. Podívala jsem se do světa dospělých, do světa sexu, vztahů a upřímně se u toho pobavila. Nakonec jsem se nechala strhnout i tímhle kouskem. Carrie je tady ještě sladká, nevinná a naivní. Totální princeznička, která má skvělý život. Až mi to někdy lezlo na nervy a záviděla jsem, uh. Na druhou stranu se potýká se stejnými problémy, jako teď já. Rodiče, láska, škola a do toho její vlastní sny. Cítila jsem, že jsme si tak blízké až mě to totálně strhlo. Inspirovalo mě to v mnoha ohledech i když to zní asi šíleně. Mám Carrie ráda, její přátele, prostředí a všechnu tu jednoduchost a malé drama. Patří to k tomu a já můžu z celého srdce říct, že tahle podívaná je vážně super.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Lovci duchů
24. dubna 2012
další názory k seriálu

Už pěkných pár let

Ani vlastně nevím kolik let už to je, co sleduji Supernatural. Seriál jsem si hrozně moc oblíbila a stala se na něm na čas dokonce totálně závislá. Je plný napjatých a někdy i opravdu vtipných situací a hlavní hrdinové jsou prostě naprosto kouzelní. Na tenhle seriál nedám dopustit.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %