avatar uživatele

filmmovier

off
JménoTomáš Mysliveček
Věk
BydlištěVojice
Twitter
Instagram
FacebookTomáš Mysliveček
Poznámka
Názory uživatele filmmovier
plakát
Sherlock
22. května 2012
další názory k seriálu

Sherlock 21.století

Velice milé překvapení a nejlepší detektivka uplynulého roku. Cumberbatch je excelentní, rozhodně nejlepší herec pro mistra dedukce, ale jako moderní detektivka to skvěle funguje i když je vždy několik povídek zapletených do sebe. Děj je svižný a komedie ( a že to vtipné opravdu je ) dobrá... BBC překvapila a už se moc těším na druhou sérii...

2.série: Skandál v Belgravii - Druhá série začala monumentálně. Irena Adlerová, Vánoce, Sherlockovo vyzvánění, úvod s Moriartym, přehlídka klientů, opět geniální hudební motivy, skvělé tempo a vtip je snad ještě lepší než v první sezoně. BBC se zase vytáhla a Skandál v Belgrávii mě odrovnal, a to absolutně. Benedict opět září a já se těším na další díly. Český dabing je skvostný, a ta hromada vtipu, forma, zároveň napětí. Vypadá to ještě lépe než první série a asi se mi to jen tak neokouká.
Pes Baskervillský byl další naprosto geniální, úžasnou epizodou,plnou vtipu, excelujícího Cumberbatche, skvělou atmosféru a Sherlocka lačnícího po cigaretách. Reichenbachův pád - hustokroto přísné, excelentní, dokonalé finále. Naprosto skvostná zápletka a neskutečně dramatické finále. To je Sherlock, jak má být. Třetí série jistě bude ohromná jízda!

Třetí série je ohromná jízda, prostě jeden ohromnej hit. Neskutečné tempo, velmi originální zápletky (hlavně fantastické Znamení tří), vynikající Lars Mikkelsen, konspirační teorie o Sherlockově přežití... Ano, i tenhle seriál se pořád lepší a čím déle se na něj koukáte, tím víc vás fascinuje. A platí to i o Cumberbatchovi, vskutku. Někde jsem četl, že je to nejlepší seriál současnosti a ona je to asi pravda, jelikož Znamení považuji za asi nejlepší díl, jaký jsem doposud viděl. Kdyby šlo zvednout hodnocení, zvednu ho - ale nejde to, škoda. Prosím, servírujte čtvrou řadu a ať je to hodně rychle!!!
Reichenbachův pád - hustokroto přísné, excelentní, dokonalé finále. Naprosto skvostná zápletka a neskutečně dramatické finále. To je Sherlock, jak má být.
Všechny díly extrémně vyrovnané, žádný nezaostává. A navíc to kulervoucí extrémně úžasné zakončení s Moriartym. U toho jsem se rozplával nadšením, fantazie!

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
22. května 2012
další názory k seriálu

Nejlepší seroš na světě

V současné době můj nejoblíbenější seriál vůbec. I po čtvrté sezoně má co nabídnout, jak v zápletkách tak třeba i tím že scénáristé přidají nové postavy a hlavně - všechny postavy to neuvěřielně válí v hláškách hlavně Sheldon svým "Bazinga" a nebo klepáním.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
43/43
1 ... 37383940414243