avatar uživatele

Katie_s128

off
JménoKatie
Věk27 let
BydlištěChomutov
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Katie_s128
plakát
Misfits: Zmetci
29. března 2013
další názory k seriálu

„Can we please stop killing our probation workers!“

Misfits jsou jedním z mích nejoblíbenějších seriálu. Dostala jsem se k němu velice zvláštně a to přes mého oblíbeného učitele zeměpisu, který nám o seriálu řekl. Začala jsem se koukat a zamilovala se. Díl po dílu. Seriál měl všechno. Britský humor, příběh, dokonalé postavy, které můžete i nemusíte mít rádi. Ale pojďme popořádku.

1. série je předehra podle mě vrcholu seriálu a o 2. řady. Nicméně, 1. řada je skvělá. Zavede nás do děje, představí postavy a začne fenomén jepičího života probačního. Schopnosti byli dány podle vlastností, přání, předností či způsobu života dané osoby, což mi přijde jako skvělý nápad. Postavy mluví a chovají se podle věku. Když už jsme u postav, tak tento seriál předvedl v průběhu sérií skvělou práci s růstem charakteru postav. Jednoduše v průběhu času to už nejsou takový „zmetci“ jako na začátku.

2. série je jednoduše vrchol. Má všechno. Tajemného cápka v černém, milostný příběh, porod mimozemšťana... Pokud byl Nate vtipný minulou sérii, v téhle doslova září. Vtip za vtipem. Moji shiperské dušičce samozřejmě neušli Simon s Alishou, které jsem si zamilovala. Překvapení cápka v černém a první zamotávání s cestováním časem a celkově se celý příběh komplikuje. Druhá série je jednoduše nejlepší a seriál nikdy nebude mít sérii téhle kvality a to jednoduše tím, že...

Tam není Nate. Každý seriál staví na nějaké postavě, či páru. Co by bylo HIMYM bez Barneyho? TBBT bez Sheldona? Nic. Další průměr. Tím, že odstřihli tahouna seriálu, podepsali rovnou úmrtní list Misfits. Nate je Nate, a i když se Rudy snaží, nikdy to nebude on. Přála bych si ho v další řadě. Klidně s Rudym, jak by snášel konkurujícího šaška skupiny? To už se nedozvíme... Seriál ale pokračuje dále, jenže už to není ono. Podivné nové schopnosti jsou vcelku k ničemu, koncem série škrtnutí Simona s Alishou, kteří to pro mě celou dobu tahali, pak i Kely...To nemohlo dobře dopadnout.

A taky ne. Další řadu netřeba komentovat. Jen to, že každý věrný fanda musel dostat z nového obsazení kopřivku.

Koncem jen chci říct, že kdybych hodnotila pouze 1. a 2. řadu je to jasných 100%, s 3. serií takových 80% no a s tou další stěží 70%.

Postavy podle oblíbenosti:
Nathan
Simon
Alisha, Kely
Rudy
Nováčci

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Přátelé
15. srpna 2012
další názory k seriálu

Postupem času vybledli

Kdybych měla hodnotit seriál Přátelé v době jejich největší slávy, dokázala bych ocitovat nejznámější hlášky a neváhala bych mu dát 100%, ale dnes už ne. U mě vede HIMYM. V tomto seriálu vzali to nejlepší z postav Přátel a dovedli je k dokonalosti. V Přátelích mi na nervy leze Phoebe a někdy i Rachel. Můj nejoblíbenější člen je Chandler, jelikož mám pocit že bez něj by chyběla nejméně polovina vtipů. Takže dávám kolik dávám. Budu je mít vždycky ráda, ale HIMYM mám raději:)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %