avatar uživatele

sarka128

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky sarka128
plakát
Kriminálka Miami
19. listopadu 2012
další názory k seriálu

neslaný nemastný

Tak tenhle seriál opravdu moc nemusím. Je takový neslaný, nemastný všechny věci už tak byli nejmíň 10x a jenom pořád řeší vraždy, neděje se tam něco jakože z jejich osobního života jako v jediné kriminálce z Ameriky na kterou koukám. Popravdě řečeno jsem na některé věci přestala koukat kvůli tomu jak se pořád řeší jedno a to samý díl za dílem jako je to tady. A postavy vypadají jako kdyby bez Horacia nedokázali vyřešit ani ň. Vím že některým lidem se tenhle názor nebude líbit, protože je to hodně populární seriál, ale tohle je můj názor tak to tak berte.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %
plakát
Elitní komanda zblízka
18. listopadu 2012
další názory k seriálu

beze jména

Myslím si že jde o kvalitní seriál, který nemusí bavit lidi kteří hrají airsof atd. já sama airsoft nehraju, ale tenhle seriál mě dostal. A pro lidi které zajímají bojové techniky vojska, nebo typy zbraní to může být velice zábavné.
Jenom mi vadí jak tam Schaperd pořád dokolečka opakuje ty samé věty a tak.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Futurama
18. listopadu 2012
další názory k seriálu

Futurama

Velmi oddechový seriál.
Humoru je rozhodně dost v každé větě.
Určitě je po návratu z nudného dopoledne až poledne ve škole na pocuchaný nervy asi to nejlepší.
Jen mě zaráží jak se DR.Fansvorz(omlouvám se za možné špatné napsaní jména nevím jak se to přesně píše) chová ke svému strýčkovi Fryovi a že už to v pozdějších epizodách ani nevypadá jako by to byl jeho prastrýc, ale pouhý zaměstnanec.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
13. listopadu 2012
další názory k seriálu

nej seroš

Nejdříve jsem narazila na NCIS L.A. když ho přestali dávat a začali místo toho znovu vysílat NCIS kterou jsem nikdy před tím neviděla je to cca asi 2 roky.Říkala jsem si že to asi bude pěkná nuda, ale to jsem se teda šíleně zmýlila :D. Ale v Americe udělali jednu chybu vyměnili Kate za Zivu, myslím že Kate se tam do toho prostředí hodí víc.A u nás v dabingovém studiu udělali chybu druhou a to tu že vyměnili dabing DinNozi Pavel Vondra se k Tonyho charakteru hodil víc.
Každá ze všech postav má svoje "grády" ale rozsáhlá kapitola sama o sobě je Gibbs, postavu takového charakteru jsem ještě neviděla.Dávám 100% i za ty nepovedené změny z toho důvodu že: si většina dílů neni tak podobná jako u jiných kriminálek,postavy se vyvíjejí a jsou to nejen kolegové, ale i kamarádi a hlavně se u některých okamžiků člověk super extra zasměje.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %