foruska

off
JménoRadka
Věk34 let
BydlištěBílina
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky foruska
plakát
The 100
3. května 2014
další názory k seriálu

100 - ?

Seriálu The 100 jsem po shlédnutí pilotu nevěřila ani za mák. Ale když jsem se přemluvila podívat se, co nabídnou další epizody už tolik kritická nejsem. Děj se překvapivě docela rozhýbal a já jsem překvapená, že se těším co bude v dalším díle.
Je to seriál ze stanice CW a tak si fanoušci téhle stanice přijdou na své. Fešandy a fešáci, dle vlastního vkusu, každý si najde někoho, komu fandit a koho nesnášet. Plus dávám za to jak si tvůrci poradili s tím, jak to na zemi po radiaci vypadá, přeci jen je to sci-fi a tak mě pár příšerek či fosforeskující hmyz nijak nepřekvapil, za to se mi líbí. Co se týče skupiny na Arše, tak během sledování vás napadně 100+1 otázka, kterou vám asi nikdy nikdo nezodpoví a tak se tam najde pár nesrovnalostí, či vysloveně blbostí. To jak si vede samotná 100 mi do příběhu sedí. Občas se charaktery postav, u kterých si myslíte, že už je znáte, otočí o 180 stupňů, ale to bych ještě překousla. Největší strach mám ale o budoucnost celého příběhu. Jestli skončí hned u první sezóny, kterou zakončí dobře tak tenhle seriál oplakávat nebudu. Kolik jich asi ze 100 zbyde, než dorazí ostatní z Archy?

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Prolhané krásky
13. června 2013
další názory k seriálu

Lhářky?

Rozhodně dobrý námět k povídání s kamarádkama.
Seriál se čtyřmi hlavními hrdinkami a spoustou dějových linek, které končí zase u nich. Seriál, který stojí za to zkouknout, protože každý si tam najde někoho komu fandí a někoho koho nesnáší. Seriál, kde se pokocháte šatníkem všech zúčastněných, alespoň většinou.
Lhářky mají potenciál zaujmout, protože ať už je -A. kdo chce, nakonec dychtivě čekáte, co jim zase vyvede. Mezi plusy seriálu nesmím zapomenout zmínit několik opravdu napínavých chvilek napříč sériemi, lepšící se herecké výkony holek, zasazení seriálu do bezchybně vyhlížejícího amerického městečka a jako plus beru i naivitu hlavních postav, přeci jen jsou to středoškolačky. Mínusy si poslužte najít sami, nerada bych někoho od shlédnutí lhářek odrazovala.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Dívka odjinud
13. května 2013
další názory k seriálu

Fea? Proč ne?

Příběh, ve kterém mě scénáristi nepřestanou udivovat a uchvacovat nepřeberným množstvím mytických, bájných postav. Jasně, hlavní hrdinka je pokaždé hrdinkou dne, ale kdo by jí nefandil. Jasně, sexy vlčák jako drsný ochránce a zároveň nejlepší přítel se štěněčíma očima, ale jinýho bych tam ani nechtěla. Jasně, pak je tu Kenzi, jako člověk mezi nadpřirozenými nemá žádnou super schopnost, ale její humor a hlášky mají sílu demoliční koule. Seriál, který minimálně upoutá, ale spíš víc než to.
Kdo neuvidí, neuvěří...

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
In the Flesh
13. května 2013
další názory k seriálu

Ty tak trochu jiní

Jestli máte rádi zombíky jako chodící, nemyslící, po mase hladovějící, tak se toho nedočkáte. In the Flesh - tak trochu jiný pohled na fenomén téhle doby.
Samotná myšlenka vyléčených zombíků je tak trochu vhozená rukavice, samotný příběh ale naštěstí není jen o tom. V příběhu plném lidského pokrytectví a sebestřednosti tu máme taky ty, co kopou za správnou stranu, alespoň pro mě. Umístění seriálu fantasticky podtrhuje atmosféru, hlavní hrdina není hezounek a pak samozřejmost soudržnosti rodiny jako celku - vždyť to není realita, je to seriál. Každopádně shlédnutí téhle minisérie stojí za to.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %