avatar uživatele

Bluesman

off
JménoFrantišek
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Bluesman
plakát
Pat a Mat
20. ledna 2013
další názory k seriálu

Kluci koumáci :)

Člověk by nevěřil jak jdou věci pokazit, nebýt toho že by shlédl některé díly tohoto seriálu pro děti. :D Jejich myšlení a nápady vedly vlastně snad ve všech případech k tomu, že něco pokazili, ale to jak se to snažili potom napravit, to prostě nemá chybu. Proto dávám 90% :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
O krtkovi
20. ledna 2013
další názory k seriálu

Nejlepší večerníček

Krteček je prostě můj nejoblíbenější večerníček, na který jsem se vždy těšil. I poslední roky, když se malá sestra dívala, sedl sem si s ní a sledoval :) Krtek prostě nejlepší :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Přátelé
20. ledna 2013
další názory k seriálu

Klasika

Skvělý seriál, který jsem nedávno shlédl uplně celý a výborně jsem se bavil. Neviděl jsem předtím moc dílů, a tak jsem si mohl užívat nové a nové události party Newyorčanů. Tato skupina přátel je opravdu výjimečná, ať už je to Joey, který neustále balí nějaké holky, a ikdyž si myslí, že je skvělý herec tak skutečnost je jiná. :D nebo Moničina posedlost pořádkem, nebo také šílená Phoebe. Jeden vedle druhého zajímavá osobnost, což dohromady vytváří opravdu skvělou skupinu lidí, prožívající svoje zajímavé životy. :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Červený trpaslík
20. ledna 2013
další názory k seriálu

A teď tě kotě moje chytíím!! :)

Seriál mě neoslovil poprvé kdy jsem ho viděl. Nevěděl jsem tehdy o co tady jde, a prostě jsem ho nechápal. Když jsem ale později prošel všechny díly, už jsem se nemohl od toho odtrhnout. Celý seriál je našlapaný skvělým britským humorem ve větší části čtyřčlenné posádky vesmírné lodi Červený trpaslík holograma Rimmera, Kocoura, posledního člověka na zemi Listera a androida Krytona. Ne každého samozřejmě musí takový styl humoru brát, ale podle mě je to skvost.
Samozřejmě že se oběvuje i pár slabších dílů, které bych neohodnotil 100%, ale takových je opravdu minimum. Nehodnotil bych každou sérii zvlášť, ale ohodnotil bych prvních 8, starých sérií 100%.
Bohužel následující 9 série (trojdílná) bylo jedno velké zklamání, nové díly byly zcela jiné než ty na které byli fanoušci Trpaslíka zvyklí. Tuto část bych raději ani nehodnotil.
Každý fanoušek Červeného trpaslíka čekal, co přinese nová X.série. A nakonec si myslím všichni oddechli, protože tato série nám přichystala šest skvělých dílů, ve kterých nebyla nouze o humor, který jsme znali ze starších dílů. Díl, ve kterém se objevil Ježíš nebo setkání Rimmera se svým starším bratrem. Prostě dokonalý návrat naši oblíbené čtveřice. :) Hodnocení 95%
Hodnotit celkově můžu pouze 90 nb 100% takže je mé hodnocení zcela jasné. Seriál všem doporučuju.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %