avatar uživatele

Miisa

off
JménoMichaela
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Miisa
plakát
Skins
4. července 2013
další názory k seriálu

Skins= někam patřit

O seriálu jsem se dozvěděla asi před rokem, možná i více, a to jsem zkoukla pouze první díl. Nešlo o to, že by mě seriál nezaujal, ale vybrala jsem si špatného překladatele, který neustále používal písmeno Q, nebo W. Ale dejme tomu tři týdny zpátky jsem se rozhodla na něj znovu podívat, tentokrát s titulky od někoho jiného. Hned moje první reakce byla něco jako 'Aaaa'. Seriál jsem si zamilovala a pořád na něj myslívala, hlavně ve škole, kde jsem se ani nemohla soustředit, jak jsem se těšila až přijdu domů a budu koukat na další díly.
Když končila druhá série, tedy i ta skvělá parta, neudržela jsem slzy na krajíčku (cítím-se-trapně moment). Možná to byla trochu přehnaná reakce, ale jinak to prostě nešlo.
Proto pro mne bylo moc těžké zamilovat, či jen oblíbit, si další partu. Musím ale přiznat, po pár dílech jsem si jí také zamilovala- sice ne tolik, jako Cassie, Michelle, Tonyho, Sida a ostatní, ale i tak se mi při dívání na Skins S03 a 04 srdíčko rozplývalo. Prostě jsem se do nich dokázala vcítit a vážně se mi zdálo, jako bych tam byla s nimi (jak s první, tak druhou partou).
Ovšem abych nekoukala jen na postavy... Nešlo jen o ně, šlo o celkový děj, co mě u seriálu tak moc zaujalo. Vždy jsem nevěděla, co čekat a tak pro mě bylo pár momentů v seriálu vážně nečekaných, občas dobrým způsobem, občas špatným.

Zatím jsem tedy neviděla pátou ani šestou sérii, ale popravdě se jí docela bojím. Četla jsem totiž názory, že ta parta už není taková a když se kouknu na cast, i mně samotné se moc nezdá. Nebudu však soudit předem a hned se do ní pustím.

Závěr je asi takový, že i přes pár chybiček, které se v seriálu objevily, děj a cast mě moc zaujal a proto dávám 100%. Myslím, že si to seriál zaslouží. Můžu s klidem říct, že i přes všechno, co jsem už nakoukala (a je toho hodně), vyhrává u mě právě tento seriál. Popravdě mi je do breku z toho, že už žádný podobný seriál nejspíš nezažiji. Haha, jsem citlivka!

EDIT 7.8.: Tak jsem dokoukala pátou, šestou a i závěrečnou sedmou sérii. Kvalita seriálu zůstala, ba i byla lepší, i když třetí generaci jsem si tolik neoblíbila.
Sedmá série byla skvělá. Bavilo mě se dívat, jak Effy a Cassie musí chodit do práce a také se mi líbilo, že se tolik nezměnili. A nejskvělejší dvoj-díl byl stoprocentně Rise! Byl asi jako jediný napínavý.

Závěrem- ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nejskvělejší seriál a pořád doufám, že pokračování bude ♥

Ještě přidávám oblíbené postavy: 1. Chris a Jal, 2. Effy a Freddie a Cook, 3. Mini a Nick. Jinak se nestalo, že bych nějakou postavu neměla ráda, až ve třetí generaci jsem začala nenávidět Franky (přibližně v šesté sérii).

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %