avatar uživatele

Pony

off
JménoMája
Věk32 let (Ryby)
BydlištěV takovém neznámém městě začínajícím na P.
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Pony
plakát
Naruto
16. března 2009
další názory k seriálu

Konečně

Konečně je zde ten nejlepší seriál na světě. Mnohým lidem to přijde jako nehorázná blbost. Těm můžu odpovědět jen toto: Co čekáte, když koukát na Jetix? Nebo prostě Naruta nepochopili. Seriál má neuvěřitelnou hloubku a je velmi emocionální. Stačí se podívat kolik má fanoušků. Je to jedno z nejpopulárnějších anime. Jsem velmi ráda, že jsem na něj narazila. Bez něj si už tak trochu nedokážu představit svůj život. :@) Do postav se vžijete neuvěřitelně snadno a za chvíli už nemluvíte o ničem jiném, než co bylo v nejnovější epizodě. Jako správný fanoušek samozřejmě čtu i mangu. Trochu se divím, že zde není odkaz na oficiální fanouškovskou stránku specializovanou na Naruta www.konoha.cz, kde je o něm úplně všechno.
Dalo by se říct, že Naruto změnil můj život. A když ne změnil, tak velmi silně ovlivnil. Jen se mi nelíbí, že autor s oblibou zabíjí veškeré moje oblíbence.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
72 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
100 %
plakát
Přátelé
12. února 2009
další názory k seriálu

Co bez něj?

Bez tohoto seriálu by se nedalo žít. Sleduji ho už dlouho. Ve třídě jsme vždycky s kamarádem debatovali, co zrovna bylo za díl. Miluji jejich humor. Nejraději mám Chendlera a Moniku. A to už od začátku, kdy jsem nevěděla, že spolu skončí.:@D Mám tento seriál opravdu moc ráda.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %