avatar uživatele

Looping

off
JménoMichal
Věk
BydlištěPoděbrady
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Looping
plakát
Velmi křehké vztahy
27. března 2009
další názory k seriálu

Humus

Nenapadá mě nic slušného co bych o tomto "seriálu" mohl říct, je to jen nekonečná změt zamotaných rodinných a milostných vztahů ve kterých se snad nemohou orientovat ani sami herci. Je to také jeden z důvodů proč nejsem velkým fanouškem českých seriálů - protože většina vypadá právě takto. Velmi mě udivuje jaký má tento seriál úspěch, snažím se namluvit si, že je to proto, že ve večerních hodinách všedních dnů není na programu bohužel nic jiného, ale realita bude pravděpodobně jiná.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
0 %
plakát
Dexter
27. března 2009
další názory k seriálu

Nejlepší zabiják

Tento seriál mi doporučil můj spolužák a jsem mu za to velice vděčný. Návrh na vytvoření seriálu o sériovém vrahovi, který je mezi lidmi velmi oblíbenou osobou je vskutku úchvatný a velmi originální, stejně tak jako zpracování celého díla.
První řada pro mě byla zřejmně nejlepší - celá zápletka s "Icetruck killerem" se mi líbila nadevše. Druhá řada ovšem nebyla o nic horší, byla skvělá stejně jako první, ale už mi tam trochu vadilo to, že Dexter se moc zapojoval do svého milostného života, což v první řadě nebylo zrovna v jeho povaze. Se třetí řadou to bylo podobně jako s předchozími dvěmi, byla úžasná, ale opět se trochu změnila Dextrova povaha.
Abych to sečetl, Dexter je jedinečný seriál patřící do trojice mých nejoblíbenějších, který určitě stojí za shlédnutí a řekl bych, že nadchne opravdu každého ;-)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
72 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
90 %
plakát
24 hodin
27. března 2009
další názory k seriálu

Unikátní

Když jsem se poprvé doslechl o tom, že se nějaký seriál bude natáčet v reálném čase, byl to pro mne určitě kousek, který jsem chtěl zkusit, a dobře jsem udělal. Po první serii jsem s nadšením sledoval serie další a má "láska" ke Kieferovi a zbytku CTU je stále stejně silná.
Na seriálu se mi líbí akce, nápad reálného času a především nepředvídatelnost. Již mnohokrát se v seriálu stalo něco, na co by leckdo ani nepomyslel.
Pokusím se zde také vytknout nějaké mouchy. Občas mi připadá, že jedna osoba by toho za celý den (narážím tím na natáčení v reálném čase) nemohla zvládnout to co Jack Bauer zvládne hravě. Také téma - hrozba, při které je Jack povolán a vždy ji odvrátí - je už trochu ohrané, ale tvůrci se snaží vše nějak oživit novými teroristickýmu útoky jáke svět neviděl a podobně, což se mi líbí. Někdy mi také v seriálu chybí herci, kteří odešli, ale s tím se musí počítat všude.
Právě vysílanou sedmou serii bych označil za povedenou, mezi seriály stále špičkovou, mezi ostatními seriemi 24 hodin za mírně nadprůměrnou.
Každopádně, tento seriál mě velmi nadchl a myslím, že ho mohu pokládat za dílo velice převelice povedené.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Scrubs: Doktůrci
27. března 2009
další názory k seriálu

The best show EVER!

Megavtipné, megakvalitní a především meganávykové dílo! Nikdy se mi nepodařilo shlédnout nějaký seriál tak rychle, jako zrovna u Scrubs. Po prvních dílech nejste schopni se už odtrhnout a seriál vás neskutečně vtáhne do děje.
To vše je podmalováno skvělou hudbou, nespočtem vtipů a také samozřejmně velmi kvalitními hereckými výkony, které podle mého názoru naprosto úžasně vystihují své postavy (Cox, JD, Jenitor).
Každý kdo si s tímto seriálem začne s ním jen tak neskončí, pokud ho dokoukáte celý, naprosto jistě jej bude chtít shlédnout znova (já osobně už jedu třetí kolo ;-))
Za celou dobu mé nadšení nekleslo ani o stupínek, nevím ani co bych seriálu mohl vytknout! Jednoduše řečeno - úžasný seriál!

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %