avatar uživatele

enykiss

off
Jménoenykiss
Věk31 let
BydlištěSlovensko, Nitra
Twitter@***
Instagram
Facebook***
Poznámka
e-mail: miroslava.priskinova@gmail.com
Názory uživatelky enykiss
plakát
Království
13. května 2014
další názory k seriálu

Potešenie pre oči i srdce? :)

Seriál Reign ponúka pre ženské romantické srdiečka hneď dva krásne drahokami v podobe hlavných hrdinov - princa Francisa a jeho nevlastného brata. Osobne milujem práve tie seriáli, ktoré sú okorenené malými vsuvkami lásky a práve Reign sa medzi ne zaraďuje. Dokonca v niektorých dieloch trojuholník medzi protagonistami zamotali až tak, že ani sama by som si nevedela vybrať. No a hlavne sa už teším na ďalšie diely, pretože som minimálne zvedavá ako sa to všetko ešte zvrhne. PS: tiež oceňujem kostými a hudbu

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Revoluce
13. května 2014
další názory k seriálu

Smerujúc ku dnu???

Keď som začala pozerať Revolution prvá séria ma úplne fascinovala a nedokázala som ju nedopozerať. Dva dni presedené za notebookom (fanatik)...Pútavá dejová líniaa nevedela som sa dočkať výsledku...a potom začala druhá séria...pravdu povediac tú kukám už len kôli tomu aby som vedela ako sa vtom autori zamocú...škoda, príbeh začal grandiózne, no smeruje ku dnu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Bylo, nebylo
13. května 2014
další názory k seriálu

Môj skromný názoríček

Seriál Once upon a time je pre Vás tým pravým ak máte radi dobrodružstvo a zamotané dejové línie jemne okorenené štipkou romantiky. Osobne ma na ňom fascinuje najmä nápaditosť tvorcov a to ako dokázali zjednotiť príbehy starých známych rozprávok a vniesť ich do nášho sveta. Ako to však býva aj tu sa občas stane, že pri snahe stále produkovať a produkovať sa medzi dielami nájde aj taký, ktorý je tak nudný, že by tam ani nemusel byť...no vždy to zachránia tým nasledovným. Okrem iného oceňujem voľbu hercov, ktorý už svojím charakterom dodávajú príbehom tú správnu šťavu.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %