avatar uživatele

shark007

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky shark007
plakát
Mystérium sexu
24. července 2014
další názory k seriálu

Není nad pořádný retro seriál

Masters of Sex pro mě bylo hodně příjemné překvapení, jelikož miluju retro seriály. A tenhle se opravdu povedl, protože je to něco nového, originálního a neotřelého, navíc doplněno perfektně zachycenou dobovou atmosférou. Hlavní zásluhy ale vidím ve skvělém hereckém obsazení - v první řadě je to úžasná Virginia Johnson v podání okouzlující Lizzy Caplan (která mimochodem umí nádherně zpívat, jak nám v jednom díle ukáže)a samozřejmě i arogantní doktor William Masters v podání brilantního Michaela Sheena, který se umí do role nepříjemného doktora tak vžít, že by člověk těžko věřil, že je to ve skutečnosti sympaťák a vtipálek - prostě pravý opak Masterse. Taky nesmím zapomenout na roztomilou Caitlin Fitzgerald v roli Libby, Mastersovy milující manželky, k níž se ale doktor chová jako k onuci. Doufám, že ve 2. sérii dostane Libby víc prostoru, protože si to určitě zaslouží.
Jsem zvědavá, jak se bude děj dál vyvíjet, ale doufám, že ho tvůrci nebudou natahovat až moc dlouho, aby seriál díky tomu neztratil na kvalitě, jak to bohužel často bývá.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Holky za mřížemi
23. července 2014
další názory k seriálu

Zatím nejlepší seriál, co jsem kdy viděla

OITNB je moje "srdeční" záležitost, a to hlavně kvůli Lauře Prepon, kterou zbožňuju už z dob "sexy" Donny v That ´70s Show.
V roli Alex je prostě neodolatelná, a když k tomu připočtu její neuvěřitelnou chemii s o nic méně okouzlující Taylor Schilling v roli Piper, tak prostě nemám slov...
Ale za zmínku rozhodně stojí i ostatní herečky - Kate Mulgrew - Red, Uzo Aduba - Crazy Eyes, Natasha Lyonne - Nicky, Taryn Manning - Pennsatucky atd. Z herců "boduje" hlavně Pablo Schreiber jako "odporňák" Pornstache Mendez... Jediným trnem v oku je mi Jason Biggs v roli Larryho, protože mě scény s ním neskutečně nudí a to ne proto, že bych proti němu něco měla, ale spíš proto, že hereckým talentem očividně zrovna moc neoplývá, ale naštěstí není hlavní postava, takže není co řešit.
Každopádně tenhle seriál rozhodně stojí za to a kdo ještě váhá, jestli se má začít koukat, tak mu to vřele doporučuju, protože určitě nebude litovat.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Are You There, Chelsea?
20. července 2014
další názory k seriálu

Dotaz

Ahoj lidi, nevím, jestli se to sem může psát nebo ne, tak se kdyžtak omlouvám, ale byla bych hrozně moc vděčná, kdybyste mi mohl někdo poradit, kde mám najít všechny díly? Povedlo se mi sehnat jen 3 a to ještě napřeskáčku, což je mi houby platný :( Takže předem děkuju za radu :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
10 %