avatar uživatele

Kopec

off
JménoKarel
Věk36 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Kopec
plakát
Banshee
17. března 2013
další názory k seriálu

Šerif Hood

Banshee je městečko s velice neortodoxním šerifem, který dělá spoustu špatných věcí z dobrých důvodů. Šerif Hood je člověk, který pro ránu nejde daleko, sám je rozdává i přijímá po stovkách, ale co také čekat od člověka, který strávil 15 let ve vězení, kde si prošel peklem. Taktéž se nebojí uzavřít dohodu s místním ďáblem, jen proto, aby ochránil ty, na kterých mu záleží, včetně sebe sama. Seriál mne zaujal od první vteřiny, vlastně už když jsem četl článek o tom, že byl objednán pilot. A děj mne ani trochu nezklamal, spíš naopak. Ovšem pokud se vám hnusí pohled na krev, nebo nahotu, tak seriál nedoporučuji, protože obojího je tu více než dost.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Kurz sebeovládání
25. srpna 2012
další názory k seriálu

TaHM>AM

No tak první řada za námi.

Musím říct, že jsem asi čekal něco trochu jiného. Po prvních dílech jsem se bál, že to sklouzne do takového stereotypu jako u TaHM, k čemuž aspoň podle mne nedošlo.

Ale opět se to točí okolo Charlieho holkaření (sexu si Charlie opět užívá dost), alkoholu (je ho sice méně, ale je tam), opět je tu oblíbený bar, opět velký barák, ale chybí "velké peníze". Místo bratra se synovcem je tu ex-manželka s dcerou. Podobností je hodně. A samotný začátek první epizody vypadá jako naprosto jasný vzkaz.

Chvílemi jsem se docela bavil, ale zase byly chvíle, kdy to zase taková zábava nebyla. Ne že bych se vyloženě nudil, ale přece.

Zklamání to neni, ale radostí také neskáču. Je to prostě taková oddychovka.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Agent bez minulosti
30. května 2012
další názory k seriálu

Seriálový Bourne?

Ze začátku jsem moc nevěděl co očekávat.
Přeci jen námět je dost podobný s Bournem. Takže jsem si říkal, že 13 epizod navíc navazujících na dvoudílný TV film je moc. Ale byl jsem docela mile překvapen.
Většina postav není tím, čím se zdají být. A to platí hlavně u ženských postav. Hlavní "záporačka", vlastně není až tak záporná a hlavní "klaďaska" taky nebude tak kladná a oddaná jak se ze začátku jeví.
Finále první série je celkem zajímavé ale dost předvídatelné, stejně jako většina dějových zvratů.
No druhá série snad vše dořeší. Ale na víc jak dvě série to asi nebude. Pak už by to bylo jen zbytečné a nepříjemné natahování.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Hra o trůny
30. května 2012
další názory k seriálu

I do not have a gentle heart

Tak tento seriál je velice podařený. Sice se místy hodně odchyluje od předlohy. A v první sérii mi velice chyběla bitva, ke které se děj skoro celé série ubíral. A Blackwater Battle taky byla hodně zjednodušena. Ale jinak je to vážně parádní zpracování.
Možná bych uvítal více záběrů s "mazlíčky" Starků, ale těch se snad dočkáme v dalších sériích.
Chápu, že zpracování takto rozsáhlé předlohy je velice složité, proto vítám nové rozhodnutí rozdělit další knihy do dvou sérií.
Upřímně doufám, že si seriál udrží svou kvalitu a dočkáme se kompletního zpracování celého děje.
A ohledně castingu a exteriérů nemohu jinak než být přímo nadšen.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %