avatar uživatele

GaiaM

off
JménoMíša
Věk33 let (Střelec)
BydlištěStorybrooke
Twitter@Lolle2311
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/Lolle2311
Poznámka
Názory uživatelky GaiaM
plakát
Arrow
24. října 2012
další názory k seriálu

Arrow

Po dvou dílech se zatím moc říct nedá. Určitě mě Arrow příjemně překvapil. Vzhledem k tomu, že miluji seriál Smallville, tak bylo celkem jasné, že Arrow si mě nějakým způsobem získá. Je to milé. Postava Olivera Queena je dobře vymyšlená, je na něm vidět, že ostrov ho změnil. Líbí se mi, jak hraje, že je mu všechno naprosto ukradené, že je to pořád ten stejný fracek a přitom není. Taky se mi líbí ten nápad, že vlastně podvedl svoji přítelkyni s její sestrou. Určitě můžu doporučit a jen doufám, že se to bude dál ubírat tím správným směrem.

Update, duben 2016
Momentálně běží 4. série. Mám pocit, že se tento seriál neuvěřitelně zvedl. Prý podle lidí ne, kdekdo říká, že je to hrůza, vztah mezi Felicity a Oliverem zabírá moc místa a bla bla bla. Já to miluji! Je tam všechno, napětí, láska, romance.. Každá ta postava se tak neuvěřitelně vyvinula, až nestačím zírat. Smrt Laurel, když jsem o ní četla, mě nechala naprosto klidnou, neměla jsem jí ráda. Ale když jsem to viděla, bulela jsem jak želva, a vůbec nechápu proč! Jen tak dál hoši, bavíte mě!

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
4400
24. října 2012
další názory k seriálu

4400

Mám ráda seriály, které začnou, mají děj, neztrácejí na elánu a nakonec důstojně skončí. Bavil mě každý díl. Herecké obsazení bylo též více než snesitelné :) Takže jo, u mě dobrý.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %