avatar uživatele

GaiaM

off
JménoMíša
Věk33 let (Střelec)
BydlištěStorybrooke
Twitter@Lolle2311
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/Lolle2311
Poznámka
Názory uživatelky GaiaM
plakát
Nemocnice Hope
24. října 2012
další názory k seriálu

Saving Hope

Čekala jsem víc, Pilot vypadal dobře, čekala jsem, že se to bude nějak vyvíjet. Ale ne. On prostě furt spí, jeho duch se potácí po nemocnici. V každém díle řeší nějaký vedlejší lékařský problém. Já nevím. Nebaví mě to moc. Mám za to, že potvrdili druhou sérii, o co tam proboha půjde? Jediné, co se mi fakt líbí je herecké obsazení ;) to je brilantní! :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Pomsta
24. října 2012
další názory k seriálu

Revenge

Přiznávám, že po prvních pár dílech jsem byla přesvědčená, že už se dál dívat nebudu.. Zaplať pánbůh, že jsem se dívala dál! Protože to nabralo neuvěřitelné tempo a seriál jede.. fakt jede! Je to pecka. Emily jasně dokazuje, že je odhodlaná udělat cokoliv, aby zjistila pravdu a dostála pomsty. Victoria je zase odhodlaná chránit rodinu, stejně tak ale bojuje za svoji lásku a občas tápe. Ale je to správná mrcha. Nolan, nejlepší postava! Daniel mě nebaví, nelíbí se mi, je to trouba. Ashley stejně tak. Z Charlotte se stává správná holka. Dříve taková princezna, ale posledních pár dílů se krásně mění. Co jiného ji ale zbývá. A Amanda s Jackem, no.. zajímalo by mě, co bude dál. A jak to nakonec skončí. Zamotané je to hezky. Dříve se mi seriál fakt nelíbil, teď se nebojím říct, že je to jeden z nejlepších právě vysílaných seriálů :)

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Deník zasloužilé matky
24. října 2012
další názory k seriálu

Reba

V téhle rodině je těžké si udržet zdravou mysl. Zešílela bych! :D Reba má nervy ze železa, jinak to nechápu. Nevěrného ex manžela i jeho "ženušku" bych vyrazila ze dveří hned jakmile by se tam zjevili. A ne že mi budou lézt do domu kdy se jim zachce. Vdanou dcerku s manželem i jejich dcerou bych též co nejdříve odporoučela. Nebo aspoň nějak vymyslela společné podílení se na domácnosti a ne že je budu všechny živit! Ještě, když to jsou nevděční spratci. Mladší dcerce bych nasekala na holou, aby se taky trošku srovnala. A nejmladší synáček? :D Jemu bych poradila zapnout mozek. No, každá rodina je šílená, ale tohle byl občas fakt extrém.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Smetánka
24. října 2012
další názory k seriálu

Privileged

Docela mě mrzí, že seriál skončil. Jasně, nebylo to nic převratného, ale na nudná odpoledne to dokonale sedlo. Dle mě to mělo děj, pěkně se to vyvíjelo a celkem by mě zajímalo, co by bylo dál..

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Prolhané krásky
24. října 2012
další názory k seriálu

Pretty Little Liars

Jsou mladé, bohaté, krásné, mají styl, jsou obletované, žádané, skoro ideální! Jenže, ony lžou a mají moře tajemství. Nedivím se, že je zde někdo, kdo se rozhodl je zničit. Takovouhle partičku holek bych ve svém okolí mít nechtěla. Jsou zlé a myslí si, že můžou všechno! Fandím A! Jen ať je zničí, vždyť si zaslouží, aby jim někdo trošku srazil hřebínky ;) A když se přitom mohu kochat těly jako jsou Toby, Caleb, Wren, Ezra, Darren, Jason, tak tím lépe :) Z děvčat Hanna a Aria. Těším se, co bude dál.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Partička
24. října 2012
další názory k seriálu

Partička

Mě neuvěřitelně baví! :) Nevynechala jsem jediný díl. Jasně, jsou momenty, kdy se nebavím, ale pak jsou momenty, kdy smíchy padám z postele. Třeba jsem omezená, nevím :D Ale taková Seznamka je pecka :D A nejlepší je Ondra Sokol ;)

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Bylo, nebylo
24. října 2012
další názory k seriálu

Once upon a time

Momentálně sleduji pátou sérii. Velmi často se setkávám s názorem, že co série to mnohem horší děj. Já teda nevím, ale já jsem nadšená! Kromě série s Petrem Panem, která mě prostě nebavila, se mi děj moc líbí. Elza s Annou byly skvělé, Země OZ taky. Teď máme podsvětí, a to je teda pecka! Já jsem opravdu spokojená a doufám, že jim u tohoto seriálu nikdy nedojde dech :)

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
The Lying Game
24. října 2012
další názory k seriálu

The lying game

Jak kdy. Někdy dobrý, jindy přetáčím. Baví mě vztah mezi Emmou a Ethanem :) Ale už by mohli krapet pokročit. Také se mi líbí, jak jedna herečka dokáže zahrát dvě role tak přesvědčivě. Nevím jak to působí na vás, ale já jí fakt věřím jak Sutton tak Emmu. Těším se, co přijde dál. Docela mě zajímá, co dál vymyslí. Zatím je děj dobře rozehraný, tak doufejme... I když ze všech mých oblíbených, je tohle nejslabší seriál, tak stejně 70 % ;)

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Ztraceni
24. října 2012
další názory k seriálu

LOST

Ne, ne a ne, všechno špatně! První dvě série pecka, pak to začalo smrdět. Polovinu věcí nevysvětlili, spousta toho zůstala nedokončená. Když něco začnu, tak to dokončím! Tady se tak nestalo. Nedotáhli to. Nepromysleli. Snažili se vymýšlet neustále nové bejkárny, divákům zamotali palice a mysleli si bůhví jak na nás nevyzráli! Lidé se bouřili, bylo jim to prd platné. Konečné teorie, že to byl sen, marťani a co já vím co ještě mi hodně hnuli žlučí. To jak nakonec konec zprasili mě šokovalo, nadzvedlo ze židle a nakonec tak rozesmálo, že dodnes, když se řekne Ztraceni, tak se směji :) Ale nenechte se mýlit mým komentářem a koukněte na hodnocení ;) Jsem sice znechucena, ale Lost miluju.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
24. října 2012
další názory k seriálu

How I Met Your Mother

Matku mám v TOP 10, i když vlastně nevím tak úplně proč. Je to vtipný sitcom, dobrý nápad, ale co další série, tím je to horší. Přijde mi, jako by tvůrcům docházel dech. Epizody mi přijdou čím dál tím méně vtipné. Jsem docela pro, aby to důstojně uzavřeli, ukázali nám matku a nechali si prostor pro něco nového. Nejraději mám Barneyho a Lilly.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %