avatar uživatele

Peblska

off
JménoPetra
Věk32 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Peblska
plakát
Lovci duchů
1. ledna 2012
další názory k seriálu

Supernatural

Zpočátku se mi ten seriál moc nelíbil, protože nejsem zrovna fanda hororů, a v TV tomu dávají přívlastek hororový, tak sem to zavrhla. Jediné co mě lákolo byli hlavní herci, na které je pěkný pokoukáničko. Když běžela na primě premiérově 2 série, tak jsem to jednou přepla, a zjistila jaký ten seriál opravdu je. Dva bratři, kteří se navzájem popichují. Vtipný Dean, jeho narážky a starostlivost a obětavost pro mladšího brášku. A Sam, který taky dokáže pobavit (třeba ztráta jeho boty :-D). Rozhodně bych tomu nedávala přívlastek hororový, ptž po 3. řada mi to příjde, jak udavají americké Tv sci-fi/drama. Skvělá dějová linie, která se postupně rozvíjí až po 5. sérii, kde všechno vrcholý. Pro mě je 5. série nejoblíběnější, pro všechny ty vypjatý okamžiky, kde se ukazuje kam až bratři dokážou zajít a sahají si až na dno svých sil a ten konec, to byl nejlpší ze všech serií. Šestá řada, je pro mě trochu slabší, ptž je tu pár nudných dílů, ale začátek byl docela zajímavý, ale moc brzo se tam rozluštilo to se Samem a jeho duší. Myslím, že 6. řada se vrací k podobě prvních dvou řad, je tam víc lovů po různých nestvůrách a pod.. Zatím sedmá serie má podle mě dobře našlápnuto. A kdyby se měla vyjádřit k českému dabingu, tak ten je příšernej, hlavně Sam konkrétně od 4.řady, jako by mluvil pořád v jednom tonu.

69 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Zákon gangu
1. ledna 2012
další názory k seriálu

SOA

Tak tehle seriál mě uplně pohltil. Párkrát jsem na něj přepla a už sem se koukala pořád. Neznám žádnej podobnej seriál, který popisuje, jak to chodí v motorkářským gangu, který obchoduje se zbraněma. Výborná dějová linie, kde každým dílem stoupá napětí. Vždycky mě něco překvapí a hlavně závěr 3. řady byl dokonalej.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Ajťáci
1. ledna 2012
další názory k seriálu

IT Crowd

Ajťáky znám už delší dobu, ale až letos jsem přišla tomuhle seriálu na chuť. Nenapodobitelý Moss je prostě úžasnej a Roy a jeho "I´m disabled" :-D. Škoda jen, že každá řada má jen 6 dílů.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %