avatar uživatele

Linda Teatime

off
JménoLinda Havrdová
Věk24 let — narozeniny slaví za 201 dní (Střelec)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/linda.teatime.7
Poznámka
Názory uživatelky Linda Teatime
plakát
Čas na dobrodružství
26. listopadu 2014
další názory k seriálu

What time is it?

Ač tenhle seriál může působit na první pohled jako infantilní pohádka pro děti, nenechte se zmást, jde hodně do hloubky a určitě ho ocení i dospělí, kterém připomene jejich dětská léta.
V čem je vlastně Adventure time jiné? A proč je tak populání? Za prvé animace, která je prostě kouzelná a nelze si ji nezamilovat. Za druhé postavy, které mají vlastní minulost (flashbackové díly jsou nejlepší!) a příběh. Za třetí: v tomhle seriálu je možné všechno, takže vás vždy mile překvapí další bláznivinou. A nesmím zapomenout vychválit soundtrack, I´m just your problem je jedna z mých nejoblíbenějších seriálových písniček. Pokud ale zrovna nefandíte pohádkám a máte radši spíš drama ze skutečného života, tento seriál nejspíš nebude nic pro vás ;) Vy ostatní se na něj ale určitě koukněte, stojí to za zkoušku!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Black Books
26. listopadu 2014
další názory k seriálu

You know what you are? You're a beard with an idiot hanging off it.

Britský humor tak jak ho znáte a jak ho máte rádi. Narozdíl od amerického je založený na absurdních situacích a spíš než na vztahy klade důraz na hlášky, kterých má konkrétně Black Books nespočet. Bernard je zahraný naprosto dokonale, žádný vtip nevyzní naprázdno, pokud máte rádi podobně ulítlý humor, budete se smát od začátku až dokonce :) Doporučuji všem, komu se líbilo IT Crowd.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Pod kupolí
26. listopadu 2014
další názory k seriálu

Under the dome

První série mě skutečně chytla, nebyl to bůhvíjak intelektuální seriál, ale bylo to příjemné odreagování po dlouhém dni. Žádné postavy jsem si nezamilovala, narozdíl od jiných seriálů, přišly mi moc černobílé, snad jen velký Jim byl správný záporák ;) a pak ještě jeho syn, Junior, ale ten spíš jen po vzhledové stránce. Kdo mi naopak přišel neskutečně otravný byla jeho ex-přítelkyně Angie. Druhá série byla už na můj vkus moc překombinovaná, myslím, že už to mohli v pohodě ukončit, takže myslím, že třetí série seriálu moc neprospěje. Jinak stejnojmenou knížku od Stephena Kinga jsem četla a miluju jí, ale seriál se od knížky hodně odchýlil, jediné společné má vlastně jen jména postav.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %