11. 2. 2013

The Walking Dead: Nová epizoda, nový rekord

The Walking Dead: Nová epizoda, nový rekord

Skoro to vypadá, že u The Walking Dead (Živí mrtví) se každá bleskovka týká jen toho, jaký rekord seriál zrovna prolomil.

Ani dnešek nebude výjimkou. Jak si jistě jsou všichni fanoušci moc dobře vědomi, v neděli večer se seriál po dlouhých týdnech čekání konečně vrátil na obrazovky s novými epizodami.

The Walking Dead se do vysílání vrátil a nekompromisně smetl konkurenci. Novou epizodu si nenechalo ujít největší publikum v celé historii seriálu – premiéru dílu v devět hodin večer sledovalo 12,3 milionů lidí. Z toho skvělých 7,7 milionů patří do klíčové ratingové skupiny 18–49 let.

Minulý rekord seriálu dosáhl čísla 10,9 milionů, kterého se dočkala premiéra třetí řady v říjnu 2012.

Třetí řada vůbec v průměru získává v klíčové skupině 18–49 let 6,8 milionů diváků, což je lepší číslo, než jaké mají třeba Modern Family (Taková moderní rodinka), The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), Two and a Half Men (Dva a půl chlapa), nebo třeba NCIS (Námořní vyšetřovací služba).

Kromě premiéry pak AMC vysílalo opáčko dílu i v jedenáct, o půlnoci a ve dvě hodiny ráno. Celkem si za noc díl zhlédlo úctyhodných 16,6 milionů diváků.

V deset hodin se živě „post mortem“ vysílalo také Talking Dead, které těžilo z předchozí epizody; získalo si totiž 4,1 milionů párů očí.

„Když vidíme takováto čísla, první, co nás napadne, je vděk, který cítíme k fanouškům našeho seriálu. Ti totiž přijali The Walking Dead způsobem, kterého jsme si přáli docílit, ale netroufali jsme v něj doufat,“ řekl Charlie Collier, prezident stanice AMC. „Herci i štáb vkládají do tohoto seriálu vše, co mají. Jsou fenomenálně talentovaná skupina lidí, kteří ze sebe vydají opravdu vše. Gratulujeme všem, kterých se tento úspěch týká.“


The Walking Dead se vrátilo. Viděli jste novou epizodu? Líbila se vám? Nebo jste naopak byli trošku zklamaní?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Heimdal

Heimdal

No už jsem se nemohl dočkat po takový době se děj zase pohnul . Celou tu dobu co měl seriál pauzu jsem...
před 11 roky
in-mysticfalls

in-mysticfalls

podle mě skvělá epizoda, nejvíc mě dostal ten konec, ta Lori na tom schodišti byla jakože dost děsivá :D
před 11 roky
Lukáš Trick

Lukáš Trick

noo je pravda,že sem od toho dílu čekal víc, ale i tak to za to čekání stálo:))
před 11 roky
Další články k tématu