16. 2. 2013

Comic-Con 2013 vyprodán za 93 minut!

Comic-Con 2013 vyprodán za 93 minut!

I letos bude San Diego k prasknutí naplněno geeky z celého světa, kteří se v červenci přijedou podívat na jednu z největších seriálových a komiksových událostí roku, na Comic-Con 2013.

Letošní lístky mizely opravdu rychlostí světla. Pouhých třiadevadesát minut stačilo k tomu, aby zbytek nadšenců odcházel s brekem spát. Spousta neúspěšných fanoušků je ale nyní naštvaná kvůli technickým problémům, které zkomplikovaly internetový prodej. A to již druhým rokem v řadě.

Lístky se do prodeje dostaly v devět hodin ráno amerického času. Jak se přes Twitter zklamaní fanoušci dozvěděli, čtyřdenní lístky i lístky se vstupem na preview night byly rozebrány již sedm minut před desátou. O patnáct minut později byly pryč i vstupenky na samotný pátek a sobotu, a po půl jedenácté už nezbylo vůbec nic.

Comic-Con se tak může opět chlubit nebývalým zájmem o přístup na tuto událost, která v San Diegu proběhne ve dnech 18. – 21. července. Nicméně organizátoři se musí potýkat se stížnostmi na technické chyby, které se začaly objevovat ještě předtím, než prodej vstupenek začal. Fanoušci přes Twitter začali oznamovat, že síť padá pod tíhou přihlášených uživatelů. Jiní si pak stěžovali na to, že je na začátek prodeje neupozornilo dostatečné množství reklamních materiálů.

Letos se druhým rokem kupovaly lístky přes internet. Podmínkou byla registrace členů, která měla zjednodušit celý proces. Loni organizace připustila, že se musela potýkat s několika vážnými problémy, které vyvstaly během prodeje. To vedlo k dodatečnému prodeji, kdy se pět tisíc dalších vstupenek uvolnilo fanouškům pár dní před začátkem festivalu.

I letos se ve zprávě o vyprodání vstupenek objevil dodatek, že se později může konat ještě jedno kolo nákupů.


Účastnil se někdo z vás již Comic-Conu? Kdo by se tam někdy chtěl podívat? Členové naší redakce určitě ano! :)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Salem

Salem

největší Con u nás
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

můj sen, ale jednou. jako dokážu si představit ušetřit si na to, ale jak to sleduju, dostat vstupenky bude...
před 11 roky
Eluap

Eluap

Tak to máme asi podobný problém. Spíš když už, tak to udělat jako výpravu z Čech. :D
před 11 roky
Další články k tématu