9. 5. 2013

NBC začíná obnovovat komedie!

NBC začíná obnovovat komedie!

Před pár hodinami stanice začala objednávat novinky, nyní soustředí svou pozornost na programové stálice. Již dříve NBC obnovila pět svých dramat, nyní přichází na řadu komedie.

Jako první dobré zprávy dostal komediální seriál Parks and Recreation. Jeho obnovení není žádným překvapením. Když nepočítáme letos končící The Office (Kancl), který je bezkonkurenčně nejlepší komedií stanice, tak si Parks drží solidní přední příčku s velkým odstupem na zbytek komediálních seriálů této stanice.

Parks, který kdysi před lety měl strach, aby vůbec novou řadu dostal, se už v příští sérii vyšplhá k šestému roku existence.

Komedie o skupince vládních zaměstnanců v hlavní roli s Amy Poehler dokázala nastartovat více hereckých kariér. Představitelé hlavních rolí uzavírají smlouvy na filmy, knihy, komediální vystoupení a další.

V letošní sezóně pouze Parks a The Office získaly objednávku na celé série s dvaadvaceti epizodami, pokud nepočítáme novinky.

Tvůrcům seriálu, Mikeovi Schurovi a Danovi Goorovi, se tak na podzim objeví na obrazovkách dva seriály. Kromě Parks jim totiž konkurenční FOX vybral pro seriál pilot Brooklyn Nine-Nine.


Sledujete Parks and Recreation? Šestá řada už je poměrně dost, neměla by stanice začít přemýšlet o ukončení? Myslíte, že letos bude mít dostatek komediálních úspěchů, kterými může díry v programu zaplnit?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mik

Mik

Tak to je super zprava. K serialu jsem se dostal minuly mesic a hned me chytnul a cely jsem to zkouknul...
před 11 roky
inekafe

inekafe

jj, skvely serial, za obnovenie som rad a snad sa docka podobneho verdiktu ako The Office, ze ked uz proste...
před 11 roky
Další články k tématu