5. 11. 2013

NCIS: Ziva už má náhradu

NCIS: Ziva už má náhradu

Cote de Pablo se už v NCIS (Námořní vyšetřovací služba) v dohledné době neobjeví, seriál však netruchlí a jde dál. Emily Wickersham, která se jako její náhrada objeví již 19. listopadu, se ještě před svým debutem stala novou hlavní postavou.

Stanice CBS tento týden oznámila, že Wickersham, která se k seriálu připojuje v roli analytičky Eleanor „Ellie“ Bishop, byla povýšena mezi hlavní postavy. O hereččině obsazení víme již od poloviny září, tenkrát se však mluvilo o smlouvě na pouhé tři epizody s možností povýšení. Nyní to tedy vypadá, že hereččin výkon byl dostačující k tomu, že se stanice odhodlala k tomuto kroku dříve, než se s Ellie seznámili fanoušci.

„Emily Wickersham a její Ellie perfektně doplňují vyšetřovací tým,“ řekl v oficiálním vyjádření Gary Glasberg, výkonný producent seriálu. „Její energie a nadšení jsou nakažlivé. Pro Bishopovou jsou nachystány skvělé věci, jsme moc nadšení z toho, že je s námi na palubě.“

Ellie se poprvé objeví, když se přijde na to, že jeden z námořních velitelů byl během důvěrného jednání odposloucháván, a to přesně tak, jak to Ellie do detailu popsala ve své analýze před dvěma lety. Ellie bude pracovat bok po boku s Gibbsem a zbytkem týmu, aby pomohla odhalit, kdo za zločinem stojí.


Těšíte se na Ellie? Dokáže vůbec někdo Zivu důstojně zastoupit?

(Zdroj: zap2it)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Mr.Gogo

Mr.Gogo

No vyzerá ako Ziva prefarbená na blond a je sexy takže pozerať sa na samých chlapov v NCIS nič pre mňa...
před 10 roky
plavacek2000

plavacek2000

ja nevim co si myslite vy,ae podle mne nikdo nemuzu nahradit Zivu.
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Pro mě signál, že bych měl začít sledovat zase NCIS, podle mě vynikající volba po nesympatické Zivě. ;-)
před 10 roky
Další články k tématu