10. 11. 2013

Spoilerland: Once Upon a Time se vrací do Storybrooke

Spoilerland: Once Upon a Time se vrací do Storybrooke

Zatím bylo odvysíláno šest epizod z třetí řady Once Upon a Time a ani v jedné jsme neviděli Storybrooke a postavy, které v něm zůstaly, zatímco se Emma, Krasoňovi, Regina, Hook a pan Gold vydali na cestu do Země Nezemě zachránit Henryho ze spárů zlého Petera Pana.

Všechno se ale změní již tuto neděli, kdy Ariel, kterou ztvárnila herečka JoAnna Garcia Swisher poprvé v minulé epizodě, připluje do Storybrooke, aby pomohla Regině a panu Goldovi vyhledat mocný kouzelný předmět, který jim pomůže sesadit Petera Pana jednou provždy. A právě skrz tuto cestu zpátky do reálného světa nahlédneme, jak se Belle dařilo město doposud vést.

„Snažila se je držet pohromadě,“ řekla Emilie de Ravin (Belle). „Neustále si ji představuji v Reginině kanceláři, jak říká: ‚Ne, to se rozhodně nestane.‘ Ona je vedoucí typ, ale ne takový jako Regina.“

Belle možná nesedí v kanceláři starostky, jak by si někteří fanoušci přáli, ale plné ruce práce rozhodně má. Zvláště poté, co se objeví ve městě Ariel a dva záhadní cizinci. „Ariel přináší Belle zprávu od pana Golda ze Země Nezemě, že musí najít jeden kouzelný předmět,“ řekla de Ravin. „Ale tito dva chlápci přišli do města dřív, než ho stihla zamaskovat.“ Belle získá pomoc od ostatních obyvatel Storybrooke, včetně trpaslíků a Ariel, se kterou okamžitě naváže přátelský vztah. „Ihned se stanou přítelkyněmi jako Ariel se Sněhurkou v minulé epizodě,“ dodala Garcia.

Ale ne všechno půjde hladce, zvláště postavám v Zemi Nezemi. Poté, co se všichni zase shledali, se Hook, Neal a Emma vydají do Temné díry, kde přebývají Panovy stíny, aby je chytili. Ale je to ovšem poněkud trapná situace potom, co Emma přiznala, že si přála Neala mrtvého, aby nemusela čelit svým pocitům. A veselé to není ani mezi Mary Margaret a Davidem. Ten se jí přiznal, že nemůže opustit Zemi Nezemi kvůli Snovému přízraku, kterým se nakazil, jinak by zemřel.

Sedmá epizoda Once Upon a Time s názvem Dark Hollow bude v USA odvysílána tuto neděli večer.


Sledujete Once Upon a Time? Jste rádi, že opět zavítáme do Storybrooke? Která postava vám nejvíce chyběla? A jak na vás působí Ariel?

(Zdroj: TV Guide)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Magnetky na kliknutí. 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Nathaniell

Nathaniell

Skvělá zpráva! Po stereotypu Krasoňovic rodinky a džungle Neverlandu je to vítaná změna :-)
před 10 roky
Mirabelle

Mirabelle

Děj v Neverlandu je opravdu zdlouhavý a na můj vkus málo akce, málo pohádkových scén a stále stejné...
před 10 roky
Luci Frid

Luci Frid

Naprosty souhlas :).
před 10 roky
Další články k tématu