3. 12. 2013

The Blacklist: NBC objednává druhou sérii!

The Blacklist: NBC objednává druhou sérii!

Zpráva to možná není překvapivá, nicméně pro mnohé fanoušky je jistě příjemným zpestřením úterního večera. Letošní novinka The Blacklist byla před několika málo minutami obnovena pro druhou sérii.

Drama s Jamesem Spaderem v hlavní roli se dočká minimálně 22 nových epizod. Jak jsme již zmínili, zpráva není šokující. The Blacklist je nejúspěšnější dramatickou novinkou letošní sezóny, jeho týdenní rating šplhá v průměru k pěknému číslu 4.9.

„Úspěch Blacklistu dokazuje, že inspirující vyprávění příběhu je stále v kurzu i u komerčních televizí. Denně jsem velmi potěšen představivostí tvůrčího týmu a rozsahu, kterého jsou schopni dosáhnout svou vizí před kamerou,“ řekl Bob Greenblatt, ředitel NBC. „Ve spolupráci s našimi partnery v Sony Pictures Television jsme vzali skvělý scénář a vytvořili z něj perfektní seriál. Doufám, že Redovi Reddingtonovi nikdy nedojdou jména na jeho hit listu!“

NBC v oficiálním prohlášení také uvedla, že The Blacklist je (bráno za prvních osm týdnů vysílání) nejsledovanějším novým dramatem stanice za posledních devatenáct let.

Uvidíme, jak si James Spader poradí se svým časovým rozvrhem – postupně se totiž stává velice vytíženým hercem. Společně s koncem první řady Blacklistu začíná také natáčení očekávaného filmového trháku Avengers: Age of Ultron, kde Spader ztvární nikoho menšího než hlavního záporáka Ultrona.

Společně s obnovením seriálu byla aktualizovaná i tipovačka. Trefili jste se?


Sledujete The Blacklist? Jste rádi, že se seriál vrátí s druhou řadou i v příští sezóně?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
VanThomass

VanThomass

Výborně, opravdu povedený seriál letošní sezóny, řekl bych, že skoro nejlepší ;-)
před 10 roky
Lelouch

Lelouch

Jé, aj ja mám bod do tipovačky! Pred začatím jesennej sezóny som rozmýšľala, že budem tento seriál pozerať,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak to mám velkou radost. z nových dramat mě asi fakt baví nejvíc.
před 10 roky
Další články k tématu