6. 1. 2014

Lego Simpsonovi

Lego poslední dobou čím dál více investuje do licencí a proto tu máme celkem kvanta různých setů s filmovou či komiksovou tématikou (Star Wars sety patří k tomu nejdražšímu a sběratelsky nejzajímavějšímu, ale uspokojeni mohou být i fanoušci Pixaru, LOTRa, či Batmana). K nám se většina setů (kromě těch Star Wars a LOTR setů k příležitosti uvedení Hobita) nikdy nedostane, ale pokud zapátráte na internetu, tak nejsou nesehnatelné.

Teď ovšem Lego zavítalo i do seriálové světa. A nevybralo si nic menšího než klasiku nejklasičtější. Představují se kostičkový Simpsonovi.

Set s číslem 71006 představí dům rodiny Simpsonů a pravděpodobně bude i jediným setem, ve kterém půjde získat minifigy komplet rodiny najednou (+ jako bonus ještě Flanderse). Vzhledem k tomu, že se jedná o opravdu velký set (2523 kostiček), bude tomu odpovídat i cena. Běžně se cena u podobně velkých setů pohybuje okolo 3500 Kč, vzhledem k tomu, že tento set je z licencované řady asi se spíš dočkáme na cenovce částky blížící se ke 4000 Kč. Tedy pokud se bude u nás vůbec prodávat. Každopádně za zmínku stojí i celkem pěkně vyvedené interiéry.

Ještě pro srovnání, jak vypadá dům ve skutečnosti.


Hráli jste si jako malí s Legem? A koupili byste sobě nebo svým dětem takhle drahé Lego?

Zdroj: eurobricks.com

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Fruiko

Fruiko

http://www.youtube.com/watch?v=zxCIXqYaSPU A ofikolego fotky. Cena 200 éček...
před 10 roky
maxhouse

maxhouse

já taky, jenže to nikde dobu neměli :( díval jsem se na hracky-kong.cz a teď tam to mají :D :D
před 10 roky
Fruiko

Fruiko

Teda napálili cenu, jen co je pravda. Na Lego.com normálně mají a doručují i do ČR.
před 10 roky
Další články k tématu