10. 2. 2014

SARS: The Walking Dead úspěšnější než olympiáda!

SARS: The Walking Dead úspěšnější než olympiáda!

V neděli večer se konečně dočkali fanoušci seriálu The Walking Dead (Živí mrtví). Seriál se jim totiž po měsících odloučení vrátil s novou epizodou čtvrté série. Díl si nenechalo ujít celkem 15,8 milionů diváků, z nichž 10,4 milionů (rating 8.2) spadá do cílové skupiny 18–49 let. Tímto výsledkem seriál porazil stanici NBC, která vysílala olypiádu (rating 6.9).

Pro The Walking Dead tato čísla znamenají další rekord. Ten poslední drží zimní finále ze začátku prosince, které sledovalo 12,1 milionů diváků (7,7 milionů v cílové skupině), což je prozatím nejlepší midseason finale číslo. Přesto včerejší výsledek není nejlepší, lehce úspěšnější byla premiéra série, která získala stejný počet diváků v cílovce, celkově jich ovšem bylo 16,1 milionů.

Kromě televizního vysílání se seriálu dařilo také na Twitteru. Včera večer šlo o nejvíce tweetovaný seriál s 1,24 miliony tweety od téměř 530 tisíc jednotlivců. V nejživějším momentě (21:00) patřilo tomuto seriálu 86,6 procent všech tweetů, které se týkaly teevize.


Už jste stačili zhlédnout novou epizodu? Jak se vám návrat ratingově nejúspěšnějšího seriálu současnosti líbil?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
phoebess

phoebess

Se dívám, že to do ČR nerozesílaj ani... :D
před 10 roky
kate23

kate23

Nový díl mě moc potěšil ale asi tak v půlce jsem začala mít strach že umře další postava i přesto...
před 10 roky
phoebess

phoebess

já si říkala taky, dyť zmrzlina v plechovce nebejvá, ne... pudink mě fakt nenapadl :D
před 10 roky
Další články k tématu