20. 3. 2014

NBC prodlužuje tři dramata!

NBC prodlužuje tři dramata!

Další tři seriály z programové skladby NBC mají jisté místo v příští sezóně. Kromě dvou stálic je v tomto výčtu také jedna novinka.

Dobré zprávy dnes máme pro fanoušky Chicaga. Jak Chicago Fire, tak i jeho spin-off Chicago PD se včera dočkaly oficiální objednávky nových sérií. Kromě této dvojice si můžou oddechnout také příznivci nadpřirozeného dramatu Grimm, který se také s jistotou v příští sezóně vrátí.

Chicago Fire se vrátí se třetí sérií. Toto drama dokázalo, že je pro NBC silným úterním hráčem. Týdenní rating končí na dobrém čísle 3.1 a druhá série navíc zaznamenává více než třicetiprocentní nárůst oproti předchozímu roku.

Chicago PD je druhým nováčkem stanice, který se letos dočkal obnovení (prvním byl jasný hit podzimu, drama The Blacklist). Seriál běží ve středu večer a daří se mu udržet téměř sto procent všech diváků, kteří se předtím koukají na Law and Order: SVU.

Grimm se na podzim začne vysílat již čtvrtou sérii. Prodloužení není překvapením, jelikož jde o jednoznačného vítěze pátečních večerů, který sklízí týdenní rating 2.5 (dokonce jde o čtyřprocentní nárůst oproti loňské sezóně).

Kromě oznámení těchto tří prodloužení stanice oficiálně potvrdila objednávku sedmé série komedie Parks and Recreation.


Který návrat vás dnes potěšil nejvíce? Ulevilo se vám, že se tyto seriály dočkají nových řad? Je to zaslouženě?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
lizzy

lizzy

O Chicago fire jsem četla už ve 2 ráno - strašnou radost mi udělali. Jsem ráda za oboje :)) a to jsem se tak...
před 10 roky
allyska

allyska

Nedávno jsem si velmi oblíbila Chicago Fire, takže supr, že dostane další řadu.
před 10 roky
phoebe.h2

phoebe.h2

Chicago nesleduju, ale radost mám. Konečně zase nějakou bod do tipovačky :D
před 10 roky
Další články k tématu