13. 8. 2014

Rory Gilmore se vdala

===OPRAVENO===

Rory Gilmore se vdala

Na začátek by se hodilo uvést, že opravdu nejde o pokračování úspěšného seriálu Gilmore Girls, který z televizních obrazovek zmizel v květnu 2007. Jedná se o herečku a představitelku hlavní role Rory Gilmore, Alexis Bledel. Z té se stala vdaná paní; vzala si herce Vincenta Kartheisera.

Dvaatřicetiletá herečka a pětatřicetiletý herec se vzali v červnu v Ojai v Kalifornii. Jejich sňatek se jim dařilo držet v tajnosti až dosud, kdy novinku oznámil bulvární časopis Star. Bledel a Kartheiser byli zasnoubení od března 2013. U obou se jedná o první manželství.

Kromě své osudové role v Gilmore Girls se Bledel objevila v několika filmech, např. The Sisterhood of the Traveling Pants, Sin City nebo Post Grad. Kartheiser hraje postavu Petea Campbella v retro seriálu Mad Men, který odvysílá závěrečné epizody v roce 2015. Před dvěma lety se právě zde objevila Alexis ve vedlejší roli.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maguša

Maguša

Zrovna sleduju třetí řadu Gilmorek :D Popadl mě zvláštní vzpomínkový amok a mám pocit, že se vracím do...
před 9 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jsem ráda, že konečně našla lásku, přeju jim jen to nejlepší a hlavně, aby jim to vydrželo :) A Gilmorky...
před 9 roky
v-erunka

v-erunka

Možná lepší skončit pátou řadou.. Ty další dvě už nebyly ono :)
před 9 roky
Další články k tématu