15. 8. 2014

Parta z Veronicy Mars je zpátky

Parta z Veronicy Mars je zpátky

Pamatujete si ještě, když jsme vám poprvé psali o chystaném spin-offu Veronicy Mars s Dickem v hlavní roli? Tento projekt na CW začíná nabírat reálných obrysů, které vypadají více než lákavě!

Na jaře letošního roku stanice CW oznámila, že digitální spin-off v čele s Ryanem Hansenem se dočká zpracování. Hansen se objeví jako fiktivní verze sebe sama; bude se snažit vyždímat z úspěchu Veronicy Mars co nejvíce poté, co nadšení fanoušci financovali v loňském roce pokračování v podobě filmu. Seriál se jmenuje Play It Again, Dick a půjde v něm o to, jak se Ryan snaží dostat do vysílání svůj vlastní seriál.

Natáčení objednaných osmi epizod je již u konce. Fanoušci se můžou těšit, jelikož podle zdrojů se v nich objevuje velká část herců z Veronicy. Ztvární opět verze sebe sama, ale také postavy z Neptune. S jistotou se dá říct, že se zde objeví Kristen Bell (Veronica), Jason Dohring (Logan), Enrico Colantoni (Keith), Percy Daggs III (Wallace), Daran Norris (Cliff), Francis Capra (Weevil), Kyle Gallner (Beaver) a Christopher B. Duncan (Clarence).

Ryan Devlin, který se ve třetí sérii Veronicy objevil jako Mercel Hayes, zde bude v roli sebe sama a zároveň v roli Duncana, kterého v seriálu hrál původně Teddy Dunn. Ken Marino a Chris Lowell zde budou hrát sebe sama. Amanda Noret a Lisa Thornhill se objeví pouze v rolích Madison a Celeste.

Scénářů webizod se ujal tvůrce seriálu, Rob Thomas. Play It Again, Dick má na digitální platformě CW Seed premiéru 15. září.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

O tom jsem se nikde nic nedočetla právě. Spíš mě ale překvapilo, že tady v tom výčtu hostování není...
před 9 roky
Hurvi

Hurvi

A nebude to skôr kvôli tomu, že natáča LEGENDS?
před 9 roky
Elisss

Elisss

Tak na to jsem fakt zvědavá. A Beaver jako vstane z mrtvých? Pokud si dobře pamatuju, tak spáchal...
před 9 roky
Další články k tématu