13. 9. 2014

Ženatý se závazky plánuje spin-off!

Ženatý se závazky plánuje spin-off!

Téměř po dvaceti letech od konce nejúspěšnějšího sitcomu stanice Fox Married… With Children (Ženatý se závazky) se začínají objevovat informace o tom, že by se seriál mohl dočkat spin-offu. V původním sitcomu se v hlavních rolích jako členové dysfunkční rodinky Bundyových objevovali herci Ed O'Neill (Al), Katey Sagal (Peggy), Christina Applegate (Kelly) a David Faustino (Bud).

Projekt je teprve v počáteční fázi, už teď je však jasné, že by spin-off sledoval příběhy Buda Bundyho. Zatím se ovšem neví, kdo by se případně ujal scénáře a režie. Je tedy možné, že by se na seriálu vůbec nemuseli podílet původní tvůrci Michael G. Moye a Ron Leavitt. Married With Children běžel v letech 1987–1997 a jedná se o nejdéle běžící sitcom natáčený před živým publikem, který se kdy na stanici Fox vysílal.

Samotní herci si šli po skončení seriálu vlastní cestou a nedá se říct, že by se jim nedařilo. O'Neilla můžete v současnosti vidět v komediálním seriálu Modern Family (Taková moderní rodinka), který si za pár dní odbude premiéru už šesté série. Sagal pomalu dokončuje své účinkování v dramatu Sons of Anarchy (Zákon gangu), který odstartoval svou poslední sérii. Je však také úspěšnou zpěvačkou. Applegate se nyní věnuje spíše filmové kariéře, má však za sebou seriály Jesse, Samantha Who? a Up All Night, ve kterých ztvárnila vždy hlavní roli. Faustino se věnuje dabingu, ale na herectví taky nezanevřel. Objevil se dokonce i v jedné epizodě Modern Family.


Sledovali jste seriál Ženatý se závazky? Líbí se vám představa nového spin-offu?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Dadulinka

Dadulinka

Mám pocit, že čím dřív se k nějakému seriálu udělá spin-off, tím líp a nevím, jestli to může vyjít po...
před 9 roky
Yellow

Yellow

Ženatý se závazky je a navždy bude můj nejoblíbenější sitcom. Ovšem z tohodle mám obavy, protože Bud...
před 9 roky
dalibor.durcak

dalibor.durcak

Po první řadě to ukončí...
před 9 roky
Další články k tématu