12. 3. 2015

12 Monkeys dostává druhou sérii!

12 Monkeys dostává druhou sérii!

Tak tato zpráva je pro mnohé poměrně velkým překvapením. Kabelovka Syfy oznámila, že svou letošní novinku 12 Monkeys obnovuje pro druhou sérii.

Seriál na motivy stejnojmenného filmu se v příštím roce vrátí bez současné showrunnerky Natalie Chaidez. Ta odstupuje, protože se ujme stejné pozice u novinky Hunters. Její místo u 12 Monkeys nahradí Terry Matalas a Travis Fickett.

12 Monekys se vrátí v roce 2016. Syfy odůvodňuje prodloužení tím, že seriál si u poslední epizody polepšil ve sledovanosti. Ta zaujala 1,5 milionu lidí, o šest procent více než v předchozích čtyřech týdnech. Drama si navíc polepšuje o více než 100 procent v číslech Live+3.

„Jsme tomuto seriálu naprosto oddáni. Velmi příjemně nás potěšila chvála kritiků i fanoušků,“ řekl Dave Howe, ředitel stanice. „Talent před kamerou i za ní doručil seriál, u kterého napětím skoro nedýcháme. Je to přesně tak chytré a vzrušující vyprávění, kterým je Syfy známá.“

Obnovení seriálu je součástí snah stanice vrátit se ke svým sci-fi kořenům. Toho chce docílit také novinkou Olympus a také již obnoveným Z Nation a Dominion. Na svou premiéru v příštím roce čeká již zmíněný Hunters a dále Dark Matter a minisérie 3001: The Final Odyssey a Spin.


Překvapilo vás obnovení 12 Monkeys? Jste za něj rádi, nebo byste chtěli stejně dobré zprávy u jiných seriálů stanice?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Petaxis

Petaxis

Yeees!
před 9 roky
_karel_

_karel_

Dobře ty :D Po těch číslech už jsem nevěřil.
před 9 roky
Anduska

Anduska

Super! Dobrých zpráv není nikdy dost :)
před 9 roky
Další články k tématu