9. 6. 2015

Punisher míří k Daredevilovi

Punisher míří k Daredevilovi

Fanoušci marvelovských komiksů si v příštím roce smlsnou. Nejen, že se na Netflixu vrátí s novými epizodami Daredevil, ale dokonce se v seriálu setká s jednou z nejpopulárnějších postav z Marvelu – s Punisherem.

Do role byl obsazen herec Jon Bernthal, kterého si seriáloví nadšenci vybaví z role Shanea Walshe v The Walking Dead. Jeho obsazení bylo potvrzeno přímo na marvelovských webových stránkách.

Punisher aneb Frank Castle (rozený Francis Castiglione) je bývalý uznávaný mariňák, který byl svědkem toho, jak byla jeho manželka i s dětmi zavražděna během pikniku v Central Parku poté, co všichni byli svědky popravy v gangsterském stylu. Zkorumpovaná policie odložila případ k ledu, Frank na sebe proto vzal charakter Punishera a naplánoval si svou pomstu… a nejen to.

Druhá série Daredevila bude mít nové showrunnery Douga Petrieho (Buffy the Vampire Slayer) a Marca Ramireze (Sons of Anarchy). Do oběhu na internetu bude vypuštěna v roce 2016.


Těší vás zapojení Punishera do děje v Daredevilovi? Jak se vám líbí herecké obsazení postavy?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Remi

Remi

S každou novou rolí, kde vidím Jona Bernthala, se více a více utvrzují v tom, že ten chlápek umí hrát....
před 8 roky
Umbaros

Umbaros

Mm to bude chuťovečka. Daredevil a Punisher. Jen doufám, že se druhé sérii podaří navázat na tu první...
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Pnisher není záporák! Je jen něco jako Dexter. Rozhodně to je nejzábavnější hrdina z Marvel universe....
před 8 roky
Další články k tématu