15. 8. 2015

The Affair: Joshua Jackson bude mít novou lásku

The Affair: Joshua Jackson bude mít novou lásku

Dočká se Cole Lockahrt svého vlastního šestí ve druhé sérii dramatu stanice Showtime The Affair? Je to možné!

Bylo oznámeno, že podvedený manžel, kterému propůjčil tvář herec Joshua Jackson, bude mít novou romantickou známost, kterou ztvární herečka Catalina Sandino Moreno. V první řadě Colea opustila manželka Alison kvůli okouzlujícímu spisovateli Noahovi.

Moreno bude hrát Luisu, nezávislou a temperamentní ženu, která v dětství ilegálně emigrovala do Států z Ekvádoru a nyní pracuje, aby si vydělala na své studium. Herečka je známá svým filmovým debutem Maria Full of Grace z roku 2004, za který získala nominaci na Oscara. V loňské sezóně se pak objevila ve vedlejší roli v dramatu Red Band Society.

Prozatím není jasné, jak se Cole a Luisa setkají, nebo jak nová přítelkyně příjme fakt, že Alison je stále na scéně. Druhá série však nebude vyprávěna pouze z pohledu Alison a Noaha, ale také z pohledu Colea a Noahovy bývalé ženy Helen, takže bychom se měli dozvědět skutečné city, které Cole k Luise cítí. Dokáže nová žena nahradit Alison? Může pomoct Coleovi se ztrátou jak ženy, tak i dítěte?

Odpovědi na všechny otázky se dozvíme ve druhé sérii, která začíná na Showtime v neděli 4. října.


*Sledovali jste první sérii The Affair? Těšíte se na druhou řadu? Líbí se vám *

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Veruuuu

Veruuuu

Jupí, seriál mám ráda, i přesto že tam mám ráda jen jednu postavu, a to právě Colea, takže mám radost....
před 8 roky
Další články k tématu