19. 12. 2015

Masterchef vyzkouší hvězdy a rozloučí se s Grahamem

Masterchef vyzkouší hvězdy a rozloučí se s Grahamem

Stanice Fox se chystá více rozšířit svou značku Masterchef. Po úspěšném nasazení původního pořadu a jeho spin-offu Masterchef Junior nyní stanice vyzkouší Masterchef Celebrity Showdown. Jde o speciál, který bude odvysílán 18. ledna. Rolí moderátorů a porotců se ujmou Gordon Ramsay a Christina Tosi.

Pokud speciál diváky zaujme, je pravděpodobné, že Fox se rozhodne Masterchef Celebrity objednat pro seriál.

K smutnějším zprávám: V noci bylo oznámeno, že Masterchefa a Masterchefa Juniora opouští dlouholetý porotce Graham Elliot. Šéfkuchaře naposledy uvidíme ve finále čtvrté série Juniora. Elliot odchází od značky po pěti letech. Očekává se, že jeho náhradník bude oznámen začátkem roku 2016.

V oficiálním prohlášení přeje Fox Elliotovi mnoho štěstí, nicméně neuvádí, z jakého důvodu se šéfkuchař rozhodl odejít. Graham se tak přidává k Joeu Bastianichovi, který oznámil svůj odchod koncem roku 2014.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Gordon je skvělý :) :)
před 8 roky
Další články k tématu