5. 3. 2014

MasterChef Junior potřetí

MasterChef Junior potřetí

Sebevědomí Foxu nezná mezí. Na začátku prosince jsme vám psali, že stanice obnovila svou novou reality show MasterChef Junior pro druhou sérii. Ta se ještě ani nezačala natáčet a už tu máme zprávu o oficiálním obnovení pro třetí řadu.

Třetí série bude mít taktéž osm epizod. Natáčení druhé i třetí řady začne na jaře.

„MasterChef Junior dokázal, že jde o malou show, která si toho dokáže ukousnout hodně. Tolik, že jsme ji vybrali pro třetí sérii,“ řekl Simon Andrae, viceprezident alternativní zábavy na Foxu. „Je neuvěřitelné, jak kreativní a talentované děti v kuchyni můžou být. Nemůžeme se dočkat, až se seznámíme s novými talenty, které naši porotci objeví v dalších dvou cyklech.“

Masterchef Junior si v pátečním časovém slotu vedl obstojně s ratingem 1.4 a 5,1 miliny diváky. Kromě toho seriál nabyl velké množství diváků z DVR dat, kdy si týdně polepšoval o padesát procent na rating 2.1.

Gordon Ramsay, který má s Foxemsmlouvu až do roku 2015, se ve druhé sérii vrátí v roli porotce, stejně jako jeho kolegové Joe Bastianich a Graham Elliot.

Datum premiéry druhé série prozatím zveřejněno nebylo, ale očekává se, že se MasterChef Junior vrátí opět na podzim.


Jste rádi, že malí kuchtíci dostanou další příležitost k ukázání svých talentů? Které kulinářské reality shows máte nejradši?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu