7. 2. 2016

Gilmore Girls: Paris nemůže chybět

Gilmore Girls: Paris nemůže chybět

V komentářích u předchozích článků od vás zaznělo, že v revivalu populárního seriálu Gilmore Girls nemůže chybět Paris. No a víte co? Máte pravdu! Bylo oficiálně potvrzeno, že herečka Liza Weil se v roli nejlepší kamarádky Rory vrátí.

Kelly Bishop (Emily) prozradila již na začátku týdne, že tvůrkyně Palladio do scénáře Paris připsala. Nic však nebylo oficiální, jelikož herečka aktuálně působí v jedné z hlavních rolí v dramatu How to Get Away with Murder a smlouvu s Gilmorkami prozatím uzavřenou neměla. Teď už si ale můžeme být jisti, že se s Paris v nových epizodách setkáme.

„Je neuvěřitelné, co Amy pro Paris napsala. Fanoušci si to budou náramně užívat.“ Podle dostupných informací se Paris objeví ve dvou ze čtyř plánovaných devadesátiminu­tových epizod, které se začaly natáčet tento týden v Los Angeles.

Prozatím je tedy potvrzeno, že se vrátí představitelé a představitelky Lorelai, Rory, Emily, Lukea, Logana, Michela, Kirka, Lane a Paris.

Herec Yanic Truesdale nasdílel na Twitter první fotku z natáčení: „První den zpátky v hotelu s mnou šéfovou. Je tu sranda!“

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Maarti

Maarti

Jupííí! A super foto z natáčení :)
před 8 roky
Earenis

Earenis

Už se neskutečně těším! :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Že? Když uvážíme, že byla Roryina nejlepší kamarádka poslední řady? Já vím, že vždycky říkala Lane, ale...
před 7 roky
Další články k tématu