12. 6. 2016

Prima COOL nabídne devátou řadu TBBT

Prima COOL nabídne devátou řadu TBBT

Tam, kde ikonickému seriálu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) došly síly, pokračují dál roztomile „nepoužitelní“ géniové z The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). A pořád se mají rádi. Jen to zkrátka vyjadřují po svém.

I po devíti letech si Big Bang drží diváky, kteří se k němu v USA každý týden vrací. A proč? Rozhodně i z toho důvodu, že na gaučích, kde se pojídají zásadně čínská či indická jídla z krabičky a kde je nejblíže k hraní videoher a ke krafání o Star Treku, umí být až nekřesťanská zábava. V průběhu let však začali seriáloví tvůrci v čele s Chuckem Lorrem a s Billem Pradym v průběhu let u hrdinů sázet i na vztahy s opačným pohlavím. V deváté sérii nadešel čas svateb a také jednoho překvapivého těhotenství.

Rozchody, svatby a křtiny

Randit začne i Sheldon, teoretický fyzik s IQ 187, ačkoli se zdálo, že díky vztahu s podobně podivínskou Amy už nebude muset žádná podobná martyria podstupovat. Nicméně vše se mění. Jedna z největších změn čeká také Leonarda a prostořekou Penny. Třebaže jejich vzájemný vztah prošel už mnoha rozchody a nejrůznějšími zapeklitými peripetiemi, přece jen směřuje ke svatbě. A ta by se dokonce měla odehrát velmi stylově, až románově – tajně v Las Vegas, přičemž celý obřad by měli jejich přátelé sledovat online. Jak se ale ukáže ani tentokrát se jejich nnejšťastnější den neodehraje bez problémů, a dokonce při něm začne být poměrně přiostřeno.

Spolu se svatbou je jasné, že se pomalu schyluje k události, jež je sice nevyhnutelná, ale přesto naboří základy celé Teorie. Leonard a Penny se k sobě dřív nebo později musí nastěhovat, což pro mužskou polovinu páru znamená opustit rodný pánský brloh a začít žít jako člověk ve vztahu.

A jako by nestačilo, že většina týmu supermozků hodlá nasadit všechny páky, aby dala Sheldona s Amy znovu dohromady, přichází Howardova manželka Bernadette s důležitou zprávou – čeká miminko! To se v budoucnu dočká skupiny velmi nevšedních strýčků a tetiček.

No a nyní to nejdůležitější. Všechny nové osudy našich hrdinů si budete moct užívat s českým dabingem na Primě COOL od 23. června vždy od pondělí do čtvrtka.


Máte radši dabingovou verzi Teorie nebo na originál nedáte dopustit? Zaznamenali jste šachování s dabéry a jejich následnou aféru? Byli pro Vás některé informace nové, nebo vše, co bylo napsáno, máte v malíku?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Squerago

Squerago

No konečně. Už jsem na to čekal dlouho. Big Bang sluduji jen v čestině.
před 7 roky
CrazyGeek

CrazyGeek

Já jsem se s tBBT rozloučil už před rokem. Z deváté řady jsem se podíval jen na díl o Star wars a...
před 7 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

S dabingom nesledujem vôbec nič, ale chválim tento krok Prima Cool. Pamätám si na dobu, keď sa za novou,...
před 7 roky
Další články k tématu