17. 5. 2017

Daniel Radcliffe nasadí andělská křídla v novém seriálu!

Daniel Radcliffe nasadí andělská křídla v novém seriálu!

Stanice TBS si zve do svých řad velké hvězdy. Kabelovka dnes oznámila seriálovou objednávku antologové komedie Miracle Workers, ve které se hlavních rolí ujmou přední filmové hvězdy Daniel Radcliffe a Owen Wilson. Seriál bude výkonně produkovat Lorne Michaels. Tvůrcem je Simon Rich, jehož Man Seeking Woman byl minulý měsíc zrušen na FXX po třech sezónách.

Na premiéru se můžeme těšit v roce 2018, první řada bude obsahovat sedm epizod. Příběh první řady se bude odehrávat v nebi a bude se inspirovat knihou What in God's Name od Riche. Radcliffe ztvární Craiga, nízce postaveného anděla, který má na starosti všechny lidské modlitby. Wilson se ujme role Boha, Craigova šéfa, který pověsil svou starou práci na hřebík a nyní se věnuje jen svým oblíbeným zálibám. Aby zabránil zničení Země, musí Craig dosáhnout toho největšího zázraku, o jaký se kdy pokusil.

„To, že jsme dokázali přesvědčit Daniela a Owena, aby se přidali do rodiny TBS, svědčí o tom, že naše komediální značka se neustále rozrůstá a zahrnuje ty nejbystřejší mozky v našem oboru,“ uvedl programový ředitel stanice Brett Weitz. „Owen je již dlouhá léta komický génius a Danielovo vystoupení ve Swiss Army Man nám dokázalo, že se pod jeho dramatickou pokličkou ukrývá výborný komediální talent. Simon a Lorne jsou výborní profíci a skvěle budují hranici mezi realitou a neuvěřitelnou směšností. Ale hlavně do toho vkládají celé své srdce a obrovskou píli.“

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Nira

Nira

Jo, tohle vypadá hodně zajímavě, to se mi bude líbit :-)
před 6 roky
Yellow

Yellow

Zajímavé, hlavně herci lákají. Určitě to zkusím.
před 6 roky
Koldik

Koldik

Urcite to skusim, som velmi zvedavy co z toho vznikne...
před 6 roky
Další články k tématu