avatar uživatele

katherinne

off
JménoKateřina
Věk22 let (Ryby)
BydlištěLiberecký kraj
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky katherinne
plakát
Skam
6. března 2017
další názory k seriálu

Skam

Skam si mě neuvěřitelě rychle omotal kolem prstu a to tak, že jsem zvládla všechny tři série v jednom týdnu. Musela jsem se dívat dál a dál, jak to s postavami dopadne. Bude vám připadat, že postavy mají vaše každodenní problémy a i to je nejspíš důvod, proč je Skam tak dobrý. A hlavně každou z těch postav si zamilujete, jsou hrány skvělýma hercema. Dost jsem slyšela přirovnání ke Skins a řekla bych, že tohle je taková dost odlehčená verze, každopádně mě Skam bavil víc než Skins a už se těším na čtvrtou sérii.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Pretty Dirty Secrets
3. července 2016
další názory k seriálu

Dejme tomu..

Dvouminutové díly jsou strašně krátké, ale splní svůj účel. Jsou takovou chuťovkou spíš pro věrnější fanoušky Prolhaných krásek. Můžou pomoct při vytváření určitých teorií. Pokud se na to ale nekouknete, nepřijdete o nic podstatného. Jako vyplnění pauzy fajn.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
3. července 2016
další názory k seriálu

Postupné zklamání..

První a značná část druhé série pro mě byly drogou. Každý týden jsem vyhlížela, když už konečně vyjdou Agenti. Ale ve třetí sérii mě nadšení přešlo. Možná mám jen přehnaná očekávání jako zarytý Marvelovský fanoušek. Jediné, co mě pořád přesvedčovalo, ať se na seriál dívám. byla Bobbi a Hunter. Bez nich to už nebude ono, ale myslím, že se do Agentů zase vrátí, protože chystaný spin-off sami neutáhnou. Na víc než 70% svoje hodnocení nevytáhnu.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Lucifer
3. července 2016
další názory k seriálu

Lucifer

Konečně seriál, který jsem shlédla jedním dechem. Neuvěřitelně se těším na druhou sérii. Herec ztvárňující Lucifera mi pro tu roli přesně sedí, je charismatický, vtipný a správně ďábelský. Občas by bylo fajn trochu více projevit to peklo "ďábelskou" stránku Lucifera. Komiks jsem nečetla, ale nebránila bych se tomu. 90% si rozhodně zaslouží.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %