30. 6. 2015

Demi Lovato míří do hororového seriálu From Dusk Till Dawn

Demi Lovato míří do hororového seriálu From Dusk Till Dawn

Herečka a popová zpěvačka Demi Lovato se objeví v nové sérii nadpřirozeném hororového seriálu From Dusk Till Dawn (Od soumraku do úsvitu). Herečka sama o tom informovala na svém Twitteru, kde během natáčení sdílela fotky s herci.

Lovato nyní výrazně mění žánr. Herečka se proslavila ve filmech a seriálech z produkce Disney, například v Sonny with a Chance (Sonny ve velkém světě) nebo filmech Camp Rock či Program na ochranu princezen. V minulé sezóně ztvárnila roli Danny v hudebním seriálu Glee, ale jinak se věnuje převážně hudbě.

Seriál na motivy stejnojmenného filmu se zaměřuje na bankovního lupiče Setha Grecka a jeho násilnického bratra Richarda. V první série začal jejich příběh na útěku od bankovní loupeže. Zároveň unesli rodinu do Mexika a potkali se také s rangery, kteří se jim připletli do cesty. Jejich cesta končila zajížďkou do strip klubu Titty Twister, populárního velice ohebnými tvory, kteří přežívají na pití lidské krve.

Druhá série začíná 25. srpna na stanici El Rey. Zatím o nové řadě není moc informací, ale tvůrci slibují, že bude ještě lepší než ta první.


Co říkáte na obsazení Demi do hororového seriálu? Těšíte se na pokračovaní?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
MountainLionet

MountainLionet

Ten Wilmer mi dělá čáry přes rozpočty. Podle mě stačilo, že se vetřela do jejich skupinky v Matadorovi....
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

Má se objevit jen ve finále :)
před 8 roky
vuvicom

vuvicom

Zrovna dneska jsem se rozhodla že začnu koukat a hned takové hezké zprávy :)
před 8 roky
Další články k tématu