13. 1. 2016

Přátelé opět spolu!

Přátelé opět spolu!

Fanoušci kultovního sitcomu Friends (Přátelé) by měli pozorně nastražit uši, v našem případě tedy oči. Již letos v únoru se herci z legendárního seriálu sejdou opět všichni společně na NBC! Zpráva byla oznámena dnes během panelu stanice na TCA.

Stanice v únoru odvysílá dvouhodinový seriál, který vzdá poctu veteránovi, režisérovi Jamesi Burrowsovi, který nedávno dotočil svou tisící epizodu (patnáct z nich bylo pro Friends).

Kromě Friends se ve speciálu, u kterého se očekává rekordní sledovanost, shledají herci z kulotvních kousků Taxi, Cheers (Na zdraví), Frasier a Will & Grace. Objeví se také hvězdy ze současných sitcomů včetně The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) nebo Mike and Molly.

Z Přátel se můžete těšit na kompletní hereckou šestici. Natáčení bude probíhat na konci ledna v Los Angeles, do vysílání se dostane v neděli 21. února.

P.S.: Tentokrát to není apríl :-)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Bored Silly

Bored Silly

Souhlasím. Nevím, co z toho bude, ale nenechám si to ujít. :)
před 8 roky
ragelly

ragelly

První fotka...
před 8 roky
IrmaVep

IrmaVep

... :D Teď už jo! ;D K fotce - jéééé <3 Vypadají pořád skvěle! Kdyby se Matt obarvil, tak bych jim ani...
před 8 roky
Další články k tématu