22. 8. 2012

Lovkyně v Arrow a další novinky

Lovkyně v Arrow a další novinky

Australská herečka Jessica De Gouw (Underbelly) si zahraje v několika epizodách Lovkyni a také možná okouzlí Olivera Queena. Podle komiksové předlohy je její pravé jméno Helena Bertinelli a je dcerou zločineckého bosse. Stejně jako Arrow má v plánu bojovat se zlem a je pevně odhodlaná pomstít vyvraždění své rodiny. Jejím cílem je zničit impérium svého biologického otce, což ji přivede do střetu s Arrowem. Na první setkání s Lovkyní se můžeme těšit okolo šesté epizody.

Partners se objeví Jillian Bell (Workaholics) jako Renata, sestřenice Ali (Sophia Bush), která bude zaměstnaná v jejím obchodě se šperky. Renata má jak osobní, tak profesionální život v nepořádku. Prošla si pár špatnými vztahy a z minulé práce ji vyhodili kvůli hysterickému záchvatu.

Herečka z True Blood Janina Gavankar získala roli v seriálu The Goodwin Games.

Po automobilové nehodě se hvězda seriálu Big Bang Theory Mayim Bialik vrátila do práce se sádrou až k loktu. Sama herečka své zranění bere s humorem, jak sama řekla, Amy holt nějakou dobu Sheldonovi na harfu nezahraje.

Co se týče dalšího páru v seriálu, Leonarda a Penny, prý na začátku šesté řady spolu pořád jsou. Leornard má v plánu vynahradit Penny zpackané žádosti o ruku nocí, která bude jen o ní. Určitě není žádným překvapením, že to celé nedopadne, jak mělo.

Ani Howard to nebude mít jednoduché, pokoj od matky nebude mít ani ne vesmíru. Bude totiž muset řešit problém mezi ní a Bernadette.

Podle informací ze zákulisí to vypadá, že se majitel obchodu s komiksy Stuart (Kevin Sussman) počínaje 6. řadou stane hlavní postavou.

Terrence Howard míří do Hawaii 5–0, bohužel se zdrží na ostrově jen na krátko. Objeví se v epizodě, která nám ukáže flashbacky do Dannyho (Scott Caan) úseku života, kde byl policistou v Newarku v New Jersey a s Howardem si nerozuměli. Ona epizoda bude nejspíše odvysílána někdy v říjnu. Kendall Jenner si v této epizodě zahraje také, ale nebude mít s Howardem společnou scénu.


Další novinky ze světa seriálů:

Himym: Podle tvůrce Craiga Thomase se facka číslo 7 odehraje v momentě, který byste nejméně čekali. „Neřeknu, kdy se tak stane, ale kdyby se tak stalo v posledním momentu seriálu a pak střih do černé obrazovky, to by se mi líbilo“. V nové řadě se také dočkáme skoků do budoucnosti, uvidíme tak syna Lily a Marshalla, Marvina, ve dvou letech, jak říká své první slovo, v šesti, jak čelí krizi doma a ve třinácti, jak čelí prvnímu milostnému zklamání.

Suburgatory: Díky tomu, že první díl druhé řady má premiéru až v polovině října, tak ta druhý připadá na Haloween, kde Dallas odhodlá a zeptá se George, jestli s ní nechce mít společný kostým, ale ten odmítne. Dallas si to vezme osobně, i když George pouze odmítal kostým, ne ji. Ale nebojte, Dalia jim pomůže vše vyřešit, a tak se budou moct ve třetí epizodě vydat na první rande a to dokonce s doprovodem v podobě rádce Tabithy, jak jsme informovali v dřívější bleskovce.

Modern Family: Nečekané těhotenství Glorie má dopad na celou rodinu. Jay je tak vynervován z toho, že bude opět otcem, že dokonce navštíví psychologa. Gloria je tak trochu ve stádiu popírání a nechce přestat nosit své obvyklé oblečení a Manny se bojí, že veškeré rodičovské povinnosti padnou na něj. Phil je ohromen změnami Gloriina těla a stejně tak Claire, která se v tom tajně vyžívá.

Once Upon Time: Tuto sezónu se stane něco, co Mary Margaret a Emmě dá prostor na vytvoření pouta matka – dcera. (Nápověda: Ztraceni)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Michellita

Michellita

Huntress mi udelala radost a HIMYM udelal presne to, co me na serialech nebavi...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

já nevím, co proti konci ouat máte. nevyřešilo se všechno, aby museli vymýšlet nový problém pro další série,...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Ó, v BBT to vypadá na velký věci :) ale nejsem si jistá, že se mi Stuart jako hlavní postava bude...
před 11 roky
Další články k tématu